Βαθμολογία

Mιλάει για τον χωρισμό του

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «ΟΚ!» μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για την προσωπική του ζωή. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στην φημολογούμενη σχέση του με την Νίνα Λοτσάρη,  αλλά και τον πρόσφατο χωρισμό του από τηνΚατρίνα Τσάνταλη. Αποσπάσματα από τη συνέντευξή του:

-Είσαι σε κάποια σχέση αυτή την περίοδο;

Όχι. Είμαι μόνος μου.

-Πόσο ισχύουν τα δημοσιεύματα που σε θέλουν ζευγάρι με τη Νίνα Λοτσάρη; 

Δεν ισχύουν. Με τη Νίνα συναντηθήκαμε πριν από δύο εβδομάδες περίπου, όταν είχε τύχει να έρθει στο Posidonio όπου τραγουδούσα και θα ξεκινήσω και πάλι να εμφανίζομαι, με νέο σχήμα από τις 25 Απριλίου. Ανέβηκε στην πίστα και τραγουδήσαμε μαζί, με επισκέφτηκε μετά στο καμαρίνι μαζί με άλλους φίλους για να με συγχαρεί και της είπα με τη σειρά μου ότι είναι πάρα πολύ καλή σε αυτό που κάνει και ότι θα ήθελα να παρακολουθήσω και εγώ την παράσταση στην οποία παίζει. Τίποτα περισσότερο.

-Θα μπορούσες να τη δεις ποτέ ερωτικά;

Τι να σου πω τώρα; Δεν μου έχει περάσει από το μυαλό, όπως δεν το σκέφτομαι για όποια γυναίκα έρχεται στο καμαρίνι μου για να με συγχαρεί. Μόνο εκεί την έχω δει. Δεν έχω βγει μαζί της.

-Πόσο καιρό είσαι μόνος σου; 

Δύο μήνες περίπου.

-Και δεν σου λείπει μία σχέση;

Όχι, γιατί πάντα καταφέρνω να είμαι ερωτευμένος. Ακόμη δηλαδή και αν δεν έχω σχέση, εγώ πάντα θα τραγουδάω για τη γυναίκα που ονειρεύομαι να έρθει, ή που υπήρξε κάποια στιγμή και μπορεί να ξαναέρθει στη ζωή μου.

Πηγή: govastileto.gr