Βαθμολογία

Επιστροφή σε γνώριμους ρυθμούς ενόψει Γάζωρου

Μετά το διήμερο ρεπό που έδωσε τις απαραίτητες ανάσες ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με τον Εθνικό Γαζώρου στο στάδιο Αλκαζάρ για την 24η αγωνιστική της Football League ΟΠΑΠ.

Η προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση στο Δημοτικό στάδιο Τυρνάβου ξεκίνησε με την καθιερωμένη προθέρμανση και ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Στην συνέχεια ο Άγγελος Διγκόζης και ο συνεργάτης του γυμναστής της ομάδας Κώστας Μαντζιώκας εκπόνησαν πρόγραμμα αερόβιας με μπάλα και χωρίς μπάλα και οι ποδοσφαιριστές ολοκλήρωσαν με οικογενειακό διπλό και χαλάρωμα το σημερινό πρόγραμμα.

Απόντες απο την σημερινή προπόνηση εκτός τον τραυματία Σιάτρα ήταν και οι Πούτας και Νταντίδης οι οποίοι παρουσιάστηκαν για να εκπληρώσουν την στρατιωτική τους θητεία. Ο Άκης Γεωργίου που επίσης παρουσιάστηκε εξασφάλισε άδεια και έδωσε κανονικά το παρόν.

Τέλος ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Χρήστος Ντάλλας με τρέξιμο ελπίζοντας να προλάβει να ενσωματωθεί την επομένη εβδομάδα όπου και θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση του σχετικά με το τραυματισμό του.