Βαθμολογία

Στο Ελευθεραί η προπόνηση της ΑΕΛ!

Με αφορμή την τραγική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου που αντίκρισε ο νέος τεχνικός της ΑΕΛ, Παναγιώτης Τζαναβάρας στα γήπεδα «Γ. Μητσιμπόνας», όπου και πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ομάδας με τον νέο της προπονητή, σήμερα η ομάδα προπονήθηκε στο γήπεδο του Ελευθεραί, ενόψει του επερχόμενου παιχνιδιού κόντρα στον Πυρσό Γρεβενών.

Στο αγωνιστικό μέρος ο Μπλέντι επέστρεψε την Τετάρτη στη Λάρισα, από τη στρατιωτική του μονάδα και προπονήθηκε κανονικά. Επίσης ο Πλιάγκας έχει ξεπεράσει τις μικροενοχλήσεις που έχει και πλέον ακολουθεί όλο το πρόγραμμα. Ο νέος τεχνικός της ΑΕΛ Παναγιώτης Τζαναβάρας έχει ευχάριστο «πονοκέφαλο» για τον καταρτισμό της ενδεκάδας, αφού όλοι οι παίκτες υπολογίζονται.

Επιπλέον, το ενδιαφέρον του κόσμου για το παιχνίδι είναι αρκετά μεγάλο και σίγουρα πολλοί φίλοι της ΑΕΛ θα θέλουν να παν μέχρι τα Γρεβενά για να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες της “Βασίλισσας”, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από την τυχόν τιμωρία της ομάδας του Πυρσού για τα επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί της στο προηγούμενο παιχνίδι απέναντι στον Καμπανιακό.

Πάει για Σάββατο το ματς με τον Οικονόμο

Κατά τα άλλα, όπως όλα δείχνουν, το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας απέναντι στον Οικονόμο Τσαριτσάνης θα διεξαχθεί την ημέρα του Σαββάτου, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι το επίσημο καθώς την Κυριακή αγωνίζεται και η ομάδα του Τυρνάβου.