Βαθμολογία

Με μετάλλια ο Ποδηλατικός Α.Σ Πηνειός

Στο Πρωτάθλημα Κεντρικής Ελλάδος

Ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος Πηνειός συμμετείχε στο  Πρωτάθλημα Κεντρικής Ελλάδος στο αγώνισμα (ΜΤΒ) ποδηλασία βουνού, με συμμετοχές από την Κεντρική Ελλάδα στο αγώνισμα Σκυταλοδρομίας (Team Relay) καθώς και στις κατηγορίες Μίνι μικρά- μεγάλα, Παμπαίδων- Πανκορασίδων, Παίδων-Κορασίδων Εφήβων- Νεανίδων, Ανδρών- Γυναικών, Μάστερ που διεξήχθη στη Λάρισα την 8-9 Μαρτίου, στην τοποθεσία Κτήμα Γράντη.

Από τον  Ποδηλατικό Α.Σ. ΠΗΝΕΙΟ συμμετείχαν 13 αθλητές σε όλες τις  κατηγορίες πραγματοποιώντας πολλή καλή συνολική  εμφάνιση, καταλαμβάνοντας θέσεις στο βάθρο των νικητών. Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Στο αγώνισμα Σκυταλοδρομίας

2η   νίκη για  την ομάδα ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΥ που την αποτελούσαν οι αθλητές:

Τσιρανίδης Νίκος, Τσεσμετζίδου- Δαλαβίκα Δέσποινα, Μπιτιλούλης Χρήστος και Βλαχοστέργιος  Παναγιώτης.

Κατηγορία Γυναικών

1η  Τσεσμετζίδου – Δαλαβίκα Δέσποινα

Κατηγορία Μίνι Μικρά

1ος Δαλαβίκας Παναγιώτης

4ος Δαλαβίκας Κυριάκος

Κατηγορία Παμπαίδων

5ος Κολέτας Παναγιώτης

10ος Χατζής Βασίλης

13ος Συράκης Νίκος

 Κατηγορία Παίδων

5ος Βλαχοστέργιος  Παναγιώτης

Κατηγορία Μάστερ

1ος Δαλαβίκας Κώστας

2ος Βαλάσης Κώστας

3ος Πολύζος Ηρακλής

4ος Νταούτης Βασίλης

 Κατηγορία Ανδρών

7ος Τσιρανίδης Νίκος

9ος Κακαές Βάιος

Το Διοικητικό  Συμβούλιο του Π.Α.Σ ΠΗΝΕΙΟΣ συγχαίρει όλους τους  αθλητές που εκπροσώπησαν επάξια το Σύλλογο  στο Πρωτάθλημα Κεντρικής Ελλάδος και τους εύχεται καλή επιτυχία και σε επόμενους αγώνες. Ακόμα ευχαριστεί το κατάστημα “Δαλαβίκας bikes” που στέκεται  χορηγός και αρωγός  του Συλλόγου.

Να σημειώσουμε ότι όσα παιδιά αγόρια και κορίτσια θέλουν να ασχοληθούν με την αγωνιστική ποδηλασία μπορούν να απευθυνθούν στην Σχολή Ποδηλασίας του Π.Α.Σ Πηνειού. Για πληροφορίες στα τηλέφωνα 2410552815, 6944226876 Δαλαβίκας Κώστας.