Βαθμολογία

Σοκ στην Γκάνα, σκότωσαν βοηθό διαιτητή!

Απίστευτη βαρβαρότητα στην Γκάνα, οπαδοί ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου βοηθό διαιτητή σε αγώνα της δεύτερης κατηγορίας του πρωταθλήματος της χώρας!

Ο άτυχος άνδρας ήταν βοηθός στην αναμέτρηση των Γκολντ Σταρς με τη Νάα Τζόε Γιουνάιτεντ, την προηγούμενη Κυριακή. Ο Κβαμ Αντό Κιέι, δέχθηκε επίθεση από οπαδούς της πρώτης, ξυλοκοπήθηκε άγρια και παρότι διακομίστηκε σε νοσοκομείο δεν κατάφερε να κερδίσει τη «μάχη» και υπέκυψε στα τραύματά του.

«Ο αδερφός μου μας είπε για το περιστατικό μετά το ματς. Έλεγε αστεία για έναν τύπο που του έδωσε ένα χαστούκι και άλλους που προσπάθησαν να του επιτεθούν, όμως την Παρασκευή με πήραν τηλέφωνο για να μου πουν ότι ο αδελφός μου κάνει εμετό με αίμα και ότι έχει καταρρεύσει», είπε ο Κβέκου Άντο Κιέι, αδερφός του θύματος.

Από την πλευρά της, η Ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Γκάνας, σε ανακοίνωση που εξέδωσε μεταξύ άλλων ανέφερε: «Οι γιατροί δεν έχουν εξακριβώσει τα αίτια του θανάτου του. Πρόκειται για έναν απ’ τους πιο ανερχόμενους διαιτητές της ομοσπονδίας μας και τον σέβονταν όλοι στο περιβάλλον του χώρου».

Τέλος, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, σχολίασε: «Θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των μελών της Ένωσης, ώστε να αποφασιστεί τι ενέργειες θα γίνουν από δω και πέρα, όσο η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες».

Πηγή: onsports.gr