Βαθμολογία

«Η Καβάλα θα συνεχίσει στη Β’ Εθνική»

Τη βεβαιότητά του ότι η Καβάλα θα παραμείνει στη Β’ Εθνική εξέφρασε ο Βλάσης Τσάκας, με τον πρόεδρο των «Αργοναυτών» να κάνει λόγο για έλλειψη συμπαράστασης στην προσπάθεια της διοίκησης.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Ράδιο Πρωινή», ο Τσάκας δήλωσε: «Εγώ δεν θα μπω σε περίεργες μεταφυσικές η παγανιστικές απόψεις. Είναι ορισμένα σε μια σφαίρα που εγώ δεν μπορώ να πλησιάσω. Εκ των υστέρων ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει. Είχαν προσδιοριστεί το Γενάρη ότι θα χρειαζόταν 20.000 για να ξεπεράσουμε το πρόβλημα και να κάνουμε μεταγραφές. Αλλά 20.000 ήθελε μόνο Δήμος και 31.000 το ΙΚΑ, μη υπολογιζόμενο και η εφορία. Χρειαζόταν περίπου 60.000. Που 20 και που 60. Εγώ δεν δημιούργησα χρέη, αυτοί τα δημιούργησαν. Τον Αύγουστο έγιναν μεταγραφές, επειδή πληρώσαμε εμείς και κάναμε ρυθμίσεις. Μην ακούω μπούρδες και αερολογίες.

Ο ΑΟΚ είναι στη Β` Εθνική και εκεί θα συνεχίσει. Καταθέσαμε προσφυγή. Εμένα δεν μου αρέσουν οι μαϊμούδες. Από παντού δέχθηκα πόλεμο. Δεν είχαμε καμία συμπαράσταση από κανέναν. Ήταν αντίξοες οι συνθήκες. Παλέψαμε μόνοι μας. Κάναμε τεράστια λάθη, άλλα όχι μηχανορραφίες. Έχουμε χάσει την μπάλα. Αποτύχαμε 100% στο αγωνιστικό. Θα χρεωθώ 100% αυτή την πτώση, όπως θα χρεωθώ και αυτή την παραμονή. Τότε ας δούμε αυτοί τι θα λένε.

Η πρώτη προσφυγή έχει κατατεθεί. Παίζουμε όλα τα χαρτιά. Δεν είδα στα δυο τελευταία παιχνίδια να υπάρχει πάθος και τσαμπουκάς από τους παίκτες. Παίζαμε με μια ομάδα που ήρθε για τουρισμό και δεν υπήρχε ΑΟΚ στο β` μέρος».