Βαθμολογία

Πιάστηκε με παράνομη οπλοφορία!

Για παράνομη οπλοφορία και οπλοκατοχή συνελήφθη ο Πάνος Καλλίδης. Ο γνωστός τραγουδιστής έπεσε σε ένα τυχαίο έλεγχο της Αστυνομίας στην πλατεία Καραϊσκάκη στο κέντρο της Αθήνας και συνελήφθη από τις Αρχές....

Οι αστυνομικοί αναγνώρισαν τον Πάνο Καλίδη, ωστόσο όπως ήταν φυσικό προχώρησαν στον έλεγχο και έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι έχει όπλο μαζί του και τότε ζήτησαν τη σχετική άδεια. Όταν άκουσαν από τον τραγουδιστή ότι δεν διαθέτει άδεια τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στη ΓΑΔΑ όπου σχηματίστηκε εναντίον του δικογραφία.

Σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα πρόκειται για ένα πιστόλι των 22mm το οποίο ο τραγουδιστής είπε ότι απέκτησε για αυτοπροστασία. Ωστόσο χωρίς τη σχετική άδεια το όπλο είναι παράνομα στην κατοχή του και έτσι τώρα ο γνωστός τραγουδιστής θα βρεθεί αντιμέτωπος με το νόμο. Συγκεκριμένα, το πρωί του περασμένου Σαββάτου πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα, ο οποίος τον παρέπεμψε στο Αυτόφωρο προκειμένου να δικαστεί. Τελικά, μέσω του συνηγόρου του, ζήτησε προθεσμία και αφέθηκε ελεύθερος, προκειμένου να προετοιμαστεί για τη δίκη.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο έλεγχος που έγινε στο αυτοκίνητό του ήταν τυχαίος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραγουδιστής έχει φιμέ τζάμια και αυτό τράβηξε την προσοχή των αστυνομικών και του έκαναν σήμα να σταματήσει. Πάντως για να λέμε και αλήθειες δεν είναι έγκλημα αυτό. Πολύς κόσμος έχει για την προστασία του όπλο σπίτι του ή στο γραφείο και ειδικά ο Πάνος δεν έχει δώσει ποτέ αφορμή με παρεξηγήσεις ή μπλεξίματα.

Πηγή: newspistol.com