Βαθμολογία

Μάκος: «Ποτέ δεν έβρισα την Κύπρο»

Ο Γρηγόρης Μάκος αρνήθηκε ότι ο λόγος της αποβολής του από τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα ήταν γιατί έβρισε την Κύπρο, όπως έγραψε ο Γιάννης Αναστασίου στο φύλλο αγώνα. Ο διαιτητής έγραψε στην έκθεση του ότι ο Ελλαδίτης μέσος είπε «γ… την Κύπρο», κάτι που ο ποδοσφαιριστής με δηλώσεις του στο Balla αρνήθηκε.

«Το πληροφορήθηκα αφού έφυγα από το γήπεδο, τι έχει γραφτεί στο φύλλο αγώνα. Δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν έχω πει αυτή τη φράση. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με κανέναν Κύπριο για να πω μία τέτοια φράση. Προς Θεού, γιατί να βρίσω την Κύπρο;», είπε ο Μάκος και συνέχισε:

«Μετά το τέλος του αγώνα πήγα στο γραφείο του διαιτητή και απολογήθηκα για τη συμπεριφορά μου, γιατί η αλήθεια είναι ότι έβρισα, γι' αυτό πήρα την κόκκινη κάρτα. Είμαι διεθνής παίκτης και δεν με τιμά η εικόνα μου στην αποβολή. Θέλω να διαβεβαιώσω τους Κύπριους φιλάθλους ότι δεν είπα αυτό που αναγράφεται στο φύλλο αγώνος. Μάλιστα όταν πήγα στο διαιτητή, δεν μου είπε τίποτα για τη φράση αυτή. Μου είπε κιόλας ότι θα κατέγραφε ότι απολογήθηκα. Δεν το λέω για να μειωθεί η ποινή μου, αλλά γιατί θέλω να αποκατασταθεί η αλήθεια».

Ο μέσος της Ανόρθωσης είπε ακόμα: «Δεν λέω ότι ο διαιτητής το έκανε με δόλο, ίσως να μην άκουσε καλά όσα είπα πάνω στην ένταση, γιατί η αλήθεια είναι πως είπα πολλά. Αλλά αυτό το πράγμα αποκλείεται να το είπα, είμαι σίγουρος. Δεν υπήρχε περίπτωση να βρίσω την Κύπρο. Είπα άλλα πράγματα που δεν μπορούν να ειπωθούν, αλλά όχι κάτι για την Κύπρο. Έλληνας είμαι».

Για το λόγο της έντασης, ο Μάκος ανέφερε: «Η διαμάχη από την οποία προήλθε η αποβολή μου άρχισε από ένα φάουλ που μου έκανε ξένος παίκτης της Νέας Σαλαμίνας. Όχι πως αν ήταν Κύπριος θα έβριζα την Κύπρο. Ειπώθηκαν πολλά πάνω στην ένταση, αλλά όχι αυτό που μου καταλογίζεται. Από τον πάγκο της Ανόρθωσης που ήταν κοντά και άκουγαν δεν μου είπε κανείς κάτι τέτοιο».

Πηγή: shootandgoal.com