Βαθμολογία

Το athleticlarissa αποκαλύπτει: «Κλειδώνει» Λιβαδειά ο τελικός Κυπέλλου!

Μπορεί οι αρχικές προβλέψεις να ανέφεραν πως ο μεγάλος τελικός της Γ΄Εθνικής ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Πανελευσινιακό θα πραγματοποιηθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο της Νέας Ιωνίας του Βόλου, αφού οι δύο ομάδες είχαν καταθέσει κοινό αίτημα, η ΕΠΟ όμως αποφάσισε άλλον τόπο διεξαγωγής!

Του Χρήστου Γκατζούλη

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του athleticlarissa.gr η διοργανώτρια αρχή έχει σχεδόν αποφασίσει και θα ανακοινώσει σύντομα πως ο συγκεκριμένος αγώνας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς στις 5 Απριλίου, ημέρα Σάββατο. Αυτό που απομένει πλέον είναι να ανακοινωθεί και επίσημα.

Λίγα λόγια για το στάδιο της Λιβαδειάς

Το στάδιο χτίστηκε το 1952. Από τότε χρησιμοποιούταν για τις εντός έδρας αναμετρήσεις του Λεβαδιακού. Το 2005 ο Λεβαδειακός προβιβάστηκε στη Super League και με τα χρήματα του κέρδισε ανακαίνισε το γήπεδό του που τότε ήταν σε άθλια κατάσταση. Τοποθετήθηκαν σε όλες τις εξέδρες πλαστικά καθίσματα, αναβαθμίστηκαν οι εξέδρες και προστέθηκαν οι προβολείς. Το 2009 κατασκευάστηκε ένα σκέπαστρο στην κύρια εξέδρα. Η χωρητικότητα του γηπέδου είναι 6.500.