Βαθμολογία

Η πρώτη αντίδραση Τζαναβάρα για «Γ. Μητσιμπόνας»

Ο νέος τεχνικός της ΑΕΛ, Παναγιώτης Τζαναβάρας, βρέθηκε από νωρίς στα γήπεδα «Γ. Μητσιμπόνας», όπου πραγματοποιεί τις προπονήσεις της η ΑΕΛ και μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου. Χαρακτηριστική ήταν η αντίδραση του νέου τεχνικού της Βασίλισσας, όταν αντίκρισε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου, καθώς κούνησε χαρακτηριστικά το χέρι του, δείχνοντας την απογοήτευση του, για τις συνθήκες στις οποίες είναι αναγκασμένη να προπονείται η ομάδα. Μάλιστα, μαζί του ήταν και ο Γενικός Διευθυντής της ομάδας, Νίκος Γαλανακόπουλος με τον οποίο ο νέος τεχνικός της ΑΕΛ, είχε την ευκαιρία να δει το γήπεδο και να συζητήσει διεξοδικά για το θέμα.

Σίγουρα, τα γήπεδα «Γ. Μητσιμπόνας» δεν είναι ο κατάλληλος χώρος για την προετοιμασία και τις προπονήσεις της ΑΕΛ, αφού όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, η κατάσταση στον αγωνιστικό χώρο είναι τραγική, με αρκετές λακκούβες, αλλά και λάσπη η οποία είναι απόρροια της κακοκαιρίας των τελευταίων ημερών. Ευθύνες σίγουρα φέρουν και οι υπεύθυνοι συντήρησης των γηπέδων, ενώ ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι λόγω αυτής της κατάστασης, υπάρχουν αρκετοί κίνδυνοι για τραυματισμούς ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Σίγουρα, πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση για τον χώρο όπου θα προπονείται η ομάδα, καθώς δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτήν η κατάσταση. Τέλος, να σημειωθεί ότι πριν την προπόνηση της ομάδας ο απερχόμενος προπονητής, Γιώργος Στράντζαλης βρέθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας, όπου αποχαιρέτησε τους παίκτες.