Βαθμολογία

Το athleticlarissa.gr αποκαλύπτει: Το προφίλ του Τζαναβάρα

Η ΑΕΛ από την Κυριακή το απόγευμα έχει επίσημα νέο τεχνικό. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Τζαναβάρα που από σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να πιάσει δουλειά και να ξεκινήσει να προετοιμάζει τη νέα του ομάδα για τα εναπομείναντα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, αλλά και τον τελικό κυπέλλου!

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το… φλερτ ανάμεσα στις δύο πλευρές είχε ξεκινήσει εδώ και μέρες, για να φτάσουμε στο «γάμο» και την οριστική συμφωνία. Ο κ. Τζαναβάρας θα είναι τεχνικός της ΑΕΛ μέχρι το καλοκαίρι και από εκεί και πέρα θα συζητηθεί εάν θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας. Εξάλλου ο ίδιος από την πρώτη στιγμή θέλησε να συμφωνήσει για συνεργασία 1,5 χρόνου θέλοντας να δουλέψει σε βάθος, αφού έτσι και αλλιώς η ΑΕΛ έχει από τώρα εξασφαλίσει το στόχο της ανόδου.

Από την άλλη όμως ο χρηματοδότης της ομάδας κ. Βαγγέλης Πλεξίδας δεν μπορούσε να συμφωνήσει με τον καταξιωμένο τεχνικό για μια τόσο μεγάλη περίοδο, αφού και ο ίδιος δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αυτή τη στιγμή πως θα έχει τις τύχες της νέας ΠΑΕ από το καλοκαίρι και μετά…

Το athleticlarissa.gr προσπάθησε και έμαθε αρκετά για το νέο προπονητή της ΑΕΛ. Αυτοί που τον γνωρίζουν πολύ καλά λένε πως είναι άνθρωπος «διαμάντι»! Χαμηλών τόνων δεν του αρέσουν τα πολλά και τα μεγάλα λόγια αλλά προτιμά τις όποιες απαντήσεις να τις δίνει μέσα στις τέσσερις γραμμές.

Αναφορικά με τον τρόπο και το στυλ παιχνιδιού του, του αρέσει αποκλειστικά το επιθετικό ποδόσφαιρο, θέλει να έχει πάντα καλά αποδυτήρια και προσπαθεί πολύ να κερδίσει τους παίκτες του μέσα από την δουλειά που κάνει. Είναι γεννημένος νικητής, παλεύει όλα τα ματς μέχρι το τέλος και του αρέσει οι ομάδες του να πρεσάρουν πάρα πολύ.

Σε Δόξα Δράμας και Νίκη Βόλου όπου εργάστηκε τα τελευταία χρόνια και είχαμε την ευκαιρία να τον δούμε ως αντίπαλο της ΑΕΛ, διαπιστώσαμε σίγουρα την πολύ καλή δουλειά που είχε κάνει.

Πάντως στο στενό του κύκλο ανέφερε πως ο λόγος που αποφάσισε να εργαστεί στη Γ’ Εθνική ήταν μόνο και μόνο γιατί ήταν η ΑΕΛ που θεωρεί πως είναι μεγάλη πρόκληση για τον ίδιο και δεν υπήρχε περίπτωση να πήγαινε σε άλλη ομάδα αυτής της κατηγορίας!

Τον ενδιαφέρει πάρα πολύ το κομμάτι της καθημερινής προπόνησης και να υπάρχει κάποιος χώρος ώστε να μπορεί να κάνει σωστά τη δουλειά του, πάντως αυτή τη στιγμή κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο αφού τα γήπεδα στο «Γ. Μητσιμπόνας» είναι σε τραγική κατάσταση, ενώ ενδεικτικό είναι πως την Κυριακή το πρωί αναβλήθηκε παιχνίδι τοπικού πρωταθλήματος που ήταν να διεξαχθεί εκεί λόγω της ακαταλληλότητας του συγκεκριμένου γηπέδου όπου το χρησιμοποιεί και η ΑΕΛ καθημερινά…