Βαθμολογία

Φόρτσαρε και κέρδισε η Νίκαια

Νίκη με σκορ 3-0 κατάφερε να πάρει η ΑΕΔ Νίκαιας απέναντι στον Ηρακλή Λάρισας το απόγευμα της Κυριακής, για την Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία του Νομού μας. Ο Ηρακλής Λάρισας, είχε κάποιες ευκαιρίες να πετύχει γκολ και απείλησε κυρίως με τους Φιλίππου και Χατζή.

Τελικά, η Νίκαια κατάφερε να κάνει το 1-0 στο 55’ όταν ο Σβερκούλης βρήκε τον Χριστοδούλου κι αυτός με κεφαλιά κατάφερε να σκοράρει. Πέντε λεπτά αργότερα ο Κουρούμαλος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για εξύβριση και έτσι ο Ηρακλής έμεινε με παίκτη λιγότερο, με αποτέλεσμα η Νίκαια να πάρει την πρωτοβουλία στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 62’ ο Νούσιος συνδυάστηκε ωραία με τον Σβερκούλη και ο δεύτερος κατάφερε να σκοράρει και να κάνει το 2-0. Το τρίτο γκολ για την Νίκαια το πέτυχε ο Μπακαρτζής στο 78’ με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σβερκούλη.

ΑΕΔ Νίκαιας(Μίλτος Ζιάκας): Τζουβάρας, Καραμπούζης, Χονδρονάσιος, Ανδρέου, Ψαρούλης, Στατήρης, Μπακαρτζής, Σβερκούλης(80’ Γκατζούλης Δ.), Νούσιος(70’ Σιαμαντούρας), Γκατζούλης Λ.(75’ Μπούκας), Χριστοδούλου.

Ηρακλής Λάρισας(Τάκης Παραφέστας): Κιόρογλου, Κασνακούδης, Φιλίππου(75’ Ντελόπουλος), Κοτούμπας, Παραφέστας, Τσέλιγκας, Σάββας, Θεοδώρου(65’ Λουκανίκας), Χατζής(65’ Γκόλιας), Κουρούμαλος, Ζιούστης.