Βαθμολογία

Επέστρεψε στις νίκες το Βλαχογιάννι

Από ότι φαίνεται, όλοι στο Βλαχογιάννι, άφησαν πίσω τους την ήττα της Πέμπτης στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών και συνεχίζουν την εντυπωσιακή πορεία που κάνει η ομάδα τους στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, αφού η Δόξα συνέχισε με νίκη τις υποχρεώσεις της, επικρατώντας του Σμόλικα Φαλάνης με σκορ 2-1.

Το πρώτο μέρος, τελείωσε χωρίς να επιτευχθεί κάποιο τέρμα από τις δύο ομάδες. Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 54ο λεπτό, όταν ο Λιόλιος κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος εύστοχα, σημειώνοντας το 1-0.

Στο 75’ ο Βάλλας έβγαλε μια σέντρα στην περιοχή και ο Ξεφτέρης με κεφαλιά κατάφερε να σκοράρει και να κάνει το 2-0 για την ομάδα του Νίκου Φακίτσα. Από εκεί και πέρα, ο Σμόλικας κατάφερε να μειώσει στο 80’ με τον Λιάκο που έκανε το 2-1, που παρέμεινε μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού.

Δόξα Βλαχογιαννίου(Νίκος Φακίτσας): Χαλκιάς, Αλεξίου(70’ Φαρμάκας), Βάλλας, Καρατζιώλης, Ιωαννίδης, Μήσιος Ν., Λιόλιος, Κοντοθανάσης(78’ Σεΐζης), Αθανασούλης, Τασιούλης, Γκουρομπίνος(60’ Ξεφτέρης).

Σμόλικας Φαλάνης(Νίκος Γκαλίτσιος):  Γραβάνης, Αντωνίου, Ρούμπιος, Νεστορίδης, Κολοβός, Τανάγιας Χρ.(70′ Λιάκος), Μπαρούτας, Λιανός, Πατσής, Τσιρόπουλος(46′ Κόκρας), Κακαβίτσης(60′ Τανάγιας Γ.).