Βαθμολογία

Με ένα γκολ καθάρισε η ΠΑΟΛΑ

Νίκη με σκορ 1-0 κατάφερε να πάρει το Αβέρωφ, απέναντι στον Αχιλλέα Φαρσάλων και πλέον ισοβαθμεί στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, με τον Ηρακλή Χάλκης. Το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, δεν είχε ιδιαίτερα ποιοτικά στοιχεία, κάτι για το οποίο ευθύνεται η κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, που δυσκόλεψε αρκετά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή στιγμή με τον Μπένο στο 30ο λεπτό να μην προλαβαίνει να σουτάρει, μιας και ο Παζιάνας βγήκε και έδιωξε με τα πόδια. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι απείλησαν κυρίως με τους Ελευθέρογλου, Καψάλη και Τσιρβούλη.

Τελικά, το νικητήριο γκολ για την ομάδα του Γιάννη Αλεξούλη, το πέτυχε ο Αποστόλης Ταρταμπούκας, με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους και έκανε το 1-0, που παρέμεινε μέχρι και το τέλος. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του δευτέρου ημιχρόνου, ο Αχιλλέας έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία να πάρει τουλάχιστον τον πόντο, όταν ο Γκατζόγιας βρέθηκε απέναντι από τον Παζιάνα, πλάσαρε, αλλά ο τερματοφύλακας του Αβέρωφ κατάφερε να αποκρούσει με τις άκρες των δαχτύλων.

ΠΑΟΛ Αβέωρφ(Γιάννης Αλεξούλης): Παζιάνας, Κλεισιάρης, Καφφές, Μιχαήλ, Περδίκης, Μητρακούλης(75’ Τσιρβούλης), Νινόπουλος(60’ Μπάρδας Β.), Βαΐτσης, Καψάλης, Ταρταμπούκας, Ελευθέρογλου Γ.(82’ Πλης).

Αχιλλέας Φαρσάλων(Μάκης Τριανταφυλλόπουλος): Κουτσουκέρας, Τσιανάκας, Μακρής, Λυμπέρης, Παπαγεωργίου, Αντωνιάδης, Τσιούλης, Θεοχάρης, Ξυνογαλάς, Μπένος(80’ Γκατζόγιας), Παλαμίδας(70’ Δημακόπουλος).