Βαθμολογία

Αλεξανδρής: «Είμαστε ακόμη ζωντανοί…»

Ο «χρυσός» σκόρερ του Αμπελωνιακού Γιάννης Αλεξανδρής μετά το τέλος του αγώνα με την Κύμη σε δηλώσεις του στο athleticlarissa.gr τόνισε:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι θέλαμε τη νίκη για να παραμείνουμε ζωντανοί για την παραμονή. Μπήκαμε δυνατά από τα πρώτα λεπτά, μας ακυρώθηκε ένα γκολ στην αρχή, είχαμε 2-3 καλές φάσεις στη συνέχεια, αλλά δεν μπορέσαμε να βάλουμε γκολ. Σε μια φάση που μας έκανε η αντίπαλη ομάδα έβαλε γκολ και έτσι μείναμε πίσω στο σκορ.

Στο ημίχρονο όλα τα παιδιά όταν μπήκαμε στα αποδυτήρια είπαμε πως θα παλέψουμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Έτσι στην επανάληψη μπήκαμε πολύ πιο δυνατά, κάναμε φάσεις για γκολ και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Συνεχίσαμε την πίεση, αν και δεχθήκαμε κόκκινη κάρτα, πιστέψαμε στη νίκη.

Στο τέλος πιστεύω μας βοήθησε η τύχη κάτι που δεν είχε γίνει στα περισσότερα παιχνίδια και κερδίσαμε. Δεν μπορούμε να χαρούμε για πάρα πολύ για τη νίκη μας γιατί θα πρέπει να κοιτάξουμε το αύριο μιας και θα πρέπει να συγκεντρώσουμε πολλούς βαθμούς για να σωθούμε.

Να ευχηθούμε καλή συνέχεια στην ομάδα της Κύμης και εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να ελπίζουμε ότι αν συνεχίσουμε έτσι θα καταφέρουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία».