Βαθμολογία

Πέταξε με τρίποντο από την Φαλάνη ο Αετός

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη με σκορ 0-2, κατάφερε να πάρει ο Αετός Μακρυχωρίου, που κέρδισε μέσα στην Φαλάνη τον Φαλανιακό και έκανε έτσι ακόμα ένα αποφασιστικό βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους, προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο και να απειλήσουν την ομάδα του Γιώργου Καμάκα, ενώ παραπονιούνται και για δύο πέναλτι, που θεωρούν πως κακώς δεν τους δόθηκαν.

Στο 25’ ο Φαλανιακός είχε δοκάρι με τον Παπαγεωργίου. Στην αμέσως επόμενη φάση, η ομάδα του Μακρυχωρίου, κέρδισε πέναλτι για χέρι αντίπαλου αμυντικού στην περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Νικούλι, που ήταν εύστοχος και έκανε το 0-1.

Στην συνέχεια, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν κυρίως με τους Γωγάκο, Παπαγεωργίου και Κολοβό Κ., χωρίς όμως να πετύχουν κάτι ιδιαίτερο. Έτσι, στο δεύτερο μέρος ο Αετός Μακρυχωρίου κατάφερε να φτάσει και σε δεύτερο γκολ και να κλειδώσει την νίκη. Συγκεκριμένα, ο Τέας με όμορφη ατομική προσπάθεια έφτασε μέχρι λίγο έξω από την περιοχή και από εκεί με σουτ, διαμόρφωσε το 0-2, που έμεινε μέχρι και το τέλος.

Φαλανιακός(Φεραίος Γιαννακός): Μιγδάνης, Παύλου, Φραγκογούλας(55’ Ιγγλέζος), Κολοβός Κ., Πολύζος, Βαρσάμης, Μπλέντι, Παπαδόπουλος(65’ Μανακούσιος), Γωγάκος, Παπαγεωργίου, Σαχίνι.

Αετός Μακρυχωρίου(Γιώργος Καμάκας): Πουτσιάκας, Νασιάκος, Χριστιανίδης, Τίκος, Χρόνης, Κανάκης, Θεμελής, Γκαραλιάκος(50’ Κεχαγιά), Φουσίκας(70’ Τζίκα), Τέας(80’ Τζαμπάζ), Νικούλι.