Βαθμολογία

Συνεχίζει με επιτυχίες η Γιάννουλη

Συνεχίζει στον δρόμο των επιτυχιών η Δήμητρα Γιάννουλης, που μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών την Πέμπτη, κατάφερε να πάρει νίκη και για το πρωτάθλημα απέναντι στην Αναγέννηση Καλοχωρίου, την οποία κέρδισε με σκορ 2-0, το απόγευμα της Κυριακής.

Η ομάδα της Γιάννουλης, ήταν σαφώς καλύτερη από τον αντίπαλο της και κατάφερε να δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες στο παιχνίδι, περιορίζοντας αισθητά τον αντίπαλο της. Ο Πατσιωτός άνοιξε το σκορ στο 15ο λεπτό, όταν με προβολή μπροστά από το τέρμα κατάφερε να κάνει το 1-0. 

Ο ίδιος παίκτης, ήταν αυτός που κατάφερε να πετύχει και το δεύτερο γκολ, στο 32ο λεπτό, όταν με ψηλοκρεμαστό σουτ κατάφερε να κάνει το 0-2, που παρέμεινε μέχρι και το τέλος του αγώνα. Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και να χάνουν αρκετές ευκαιρίες μέχρι το τέλος του αγώνα.

Δήμητρα Γιάννουλης(Γιάννης Μπουρνάκας-Βασίλης Μπακογιάννης): Παναγιωτόπουλος, Φατούρας, Μπαρούτας, Πότσης, Κοντοδήμος(68’ Γκαλγκανόπουλος), Θώμος(60’ Τζιώλας), Μανάκας, Κοταρέλας, Σπανός, Μακανίκας, Πατσιωτός(46’ Μαλαβιέζος).