Βαθμολογία

Διγκόζης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη τους»

Χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας του εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα με την Καβάλα ο τεχνικός του Τυρνάβου Άγγελος Διγκόζης. Αναλυτικά οι δηλώσεις τους στη συνέντευξη Τύπου:

Άγγελος Διγκόζης (προπονητής Τυρνάβου): «Δε θέλω να αναφερθώ για το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη τους. Αισθάνομαι μέλος αυτής της πόλης και είναι μια πολύ στενάχωρη μέρα για την ομάδα της Καβάλας. Δε θέλω να πω το παραμικρό.

Από την Καβάλα ξεκίνησα και πήρα ώθηση για να κάνω την καριέρα που έκανα. Είμαι πολύ στεναχωρημένος, για τη βαθμολογική θέση που έχει η ομάδα της Καβάλας. Εύχομαι τα λάθη που έγιναν στο παρελθόν να μην ξαναγίνουν. Να καθίσουν οι άνθρωποι που διοικούν αυτή την ομάδα, να κάνουν το καλύτερο δυνατό, για να έρθει πάλι ο ΑΟΚ εκεί όπου ανήκει. Δεν είναι άλλη κατηγορία από τη Σουπερ Λιγκ. Εύχομαι τον Μιχάλη κάθε προσωπική επιτυχία».

Μιχάλης Ιορδανίδης(προπονητής ΑΟΚ): «Είναι μια δύσκολη μέρα για την ομάδα μου. Είναι ένα βαρύ αποτέλεσμα. Χάσαμε και τις τελευταίες ευκαιρίες που είχαμε για την παραμονή. Είχαμε τρεις- τέσσερεις ευκαιρίες να προηγηθούμε και ο αντίπαλος μας έκανε γκολ από στημένη φάση. Ηρθε η ισοφάριση στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και πιστέψαμε ότι στο β` μέρος θα ανατρέπαμε το 1-1 που ήταν εις βάρος μας.

Το μόνο για μας θετικό αποτέλεσμα ήταν η νίκη. Δυστυχώς για μας, δεν τα καταφέραμε. Ο Τύρναβος είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα από τον Άγγελο Διγκόζη και έχει καλούς ποδοσφαιριστές. Ο Τύρναβος πηγάζει υγεία. Δεν μπορέσαμε ούτε στο 2-1 να αντιδράσουμε αν και είχαμε ένα δοκάρι. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μια απογοήτευση στην ομάδα μου και όσον αφορά το βαθμολογικό ενδιαφέρον αλλά και όσον αφορά τη συνέχεια.

Συνεχίζουμε για την αξιοπρέπεια μας. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Τύρναβο, που κέρδισε δίκαια τον αγώνα. Εύχομαι και στην Καβάλα να βρει το δρόμο της. Δεν αξίζει να βρίσκεται εδώ που βρίσκεται. Το υπάρχον υλικό αυτή τη στιγμή είναι πολύ λίγο, όλοι μας το γνωρίζουμε και ο πρόεδρος. Μαθηματικές ελπίδες υπάρχουν η μπορεί να γίνει αναδιάρθρωση. Δεν παίξαμε αυτό που θέλαμε και οι ελπίδες οι λίγες εξανεμιστήκανε».