Βαθμολογία

Βήμα παραμονής ο Απόλλων Λάρισας!

Ο Απόλλων Λάρισας πήρε μια σπουδαία και σημαντική νίκη την Κυριακή το μεσημέρι στο γήπεδό του όπου και κέρδισε τον Κεραυνό Παραποτάμου με σκορ 2-1. Με αυτό το αποτέλεσμα το ιστορικό σωματείο έκανε ένα αποφασιστικό βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Η αναμέτρηση διεξήχθη σε ένα ακατάλληλο γήπεδο για μπάλα αφού σε πολλά σημεία υπήρχαν λίμνες και σίγουρα αυτό δυσκόλεψε τις προσπάθειες των παικτών και από τις δύο ομάδες. Σε γενικές γραμμές το αποτέλεσμα χαρακτηρίζεται δίκαιο αφού οι γηπεδούχοι με αέρα ανανεώσεις, αφού για πρώτη φορά έκατσε στον πάγκο ο Νίκος Αργυρούλης, είχαν περισσότερες φάσεις για γκολ.

Ο Παραπόταμος στο πρώτο μέρος δεν ήταν καλός, στην επανάληψη κατάφερε να βάλει ένα γκολ, να ξαναμπεί στο παιχνίδι, αλλά στο τελευταίο 20λεπτο ο Απόλλων έδειξε χαρακτήρα και πήρε στο τέλος το τρίποντο.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για μια φάση στην εκπνοή του ματς, όταν ο κεντρικός αμυντικός του Απόλλωνα Εμμανουήλ βρέθηκε απέναντι από τον Ζίκο, βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο, με τον διαιτητή να δείχνει την κίτρινη κάρτα και επιθετικό φάουλ στον παίκτη του Απόλλωνα, ενώ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι και κόκκινη κάρτα για τον τερματοφύλακα του Παραποτάμου. Σίγουρα ήτα μια φάση που θα συζητηθεί αν και μάλλον οι γηπεδούχοι δίκαια φωνάζουν…

Το φιλμ του αγώνα

11’ Ο Ζυγοροδήμος έκανε ένα ωραίο σουτ, δύσκολα απέκρουσε σε κόρνερ ο Μπακαρός.

14’ Από μπαλιά του Δαλακώνη, ο Σερίφης βρέθηκε απέναντι από τον Μπακαρό αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει.

16’ Οι γηπεδούχοι ανοίγουν το σκορ. Ο Κολοβός (ήταν ο καλύτερος του αγώνα) με ωραίο πλασέ πετυχαίνει το γκολ από μπαλιά του Βακαλά.

19’ Από λάθος στην άμυνα του Απόλλωνα ο Σερίφης έκανε ένα καλό σουτ η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

22’ Ο Βακαλάς κάνει το 2-0 με ωραίο σουτ ύστερα από λάθος της άμυνας του Κεραυνού.

34’ Νέο λάθος στην άμυνα του Κεραυνού. Ο Κολοβός με ωραίο σουτ δεν μπορεί να νικήσει τον Ζίκο που έδιωξε σε κόρνερ.

50’ Σέντρα του Καπετάνιου από δεξιά, ο Κανταρίνος με κεφαλιά μειώνει σε 2-1.

55’ Ωραία ενέργεια του Καρβούνη, διώχνει δύσκολα ο Ζίκος.

63’ Σέντρα από δεξιά του Σερίφη, στο δεύτερο δοκάρι ο Καρβούνης με κεφαλιά στέλνει την μπάλα μόλις άουτ.

80’ Απευθείας φάουλ του Αντωνόπουλου μπλοκάρει δύσκολα ο Ζίκος με δεύτερη προσπάθεια.

81’ Σουτ του Κολοβού η μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι.

88’ Ο Κολοβός από πλάγια αριστερά πέρασε τον τερματοφύλακα, την τελευταία στιγμή έδιωξαν οι αμυντικοί.

Απόλλων Λάρισας (Νίκος Αργυρούλης): Μπακαρός, Παππάς, Ραμπέλι, Εμμανουήλ, Πρίφτης, Σούλι (70’ Μαρούδης), Κολοβός, Καρβούνης, Βακαλάς (78’ Χιούσα), Αντωνόπουλος, Τασόπουλος (46’ Παπαδάμου).

Κεραυνός Παραποτάμου (Ζήσης Ζιάγκας): Ζίκος, Ζυγοροδήμος, Ναϊμ (79’ Αβραμούλης), Καραούλης, Αλνταουάσα (46’ Παππάς), Δαλακώνης, Κανταρίνος (71’ Βασίλιεβ), Κουκουτσέλος, Καπετάνιος, Σερίφης Τ., Πάσχος.

Διαιτητική τριπλέτα: Γκάγκας, Καραθάνος, Τέγος.