Βαθμολογία

«Έκανα χαρούμενους πολλούς Έλληνες με το χρυσό μετάλλιο»

Την πεποίθησή του ότι έκανε πολλούς Έλληνες χαρούμενους με το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο άλμα επί κοντώ στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Σόποτ, εξέφρασε ο Κώστας Φιλιππίδης. Ο πρωταθλητής μας τόνισε ότι η επιτυχία αυτή ήρθε έπειτα από σκληρή δουλειά του ίδιου και του προπονητή του.
«Το χρυσό μετάλλιο σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ήρθε μετά τη μεγάλη προσπάθεια από μένα και τον προπονητή μου. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Όταν παίρνεις μέρος σε τέτοια διοργάνωση δεν μπορείς να ξέρεις πού θα σταματήσεις. Κάθε φορά προσπαθούμε για το καλύτερο. Πολλές φορές πηγαίνεις σε έναν αγώνα σε καλή κατάσταση, όμως, τελικά τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελες», δήλωσε αρχικά ο Φιλιππίδης.
Και πρόσθεσε: «Ήμουν σε πολύ καλή κατάσταση κι έκανα πολύ καλό αγώνα. Έτσι ήρθε το αποτέλεσμα. Αυτό το μετάλλιο είναι πολύ σημαντικό για τον ελληνικό στίβο και τη χώρα μου. Είμαι σίγουρος πως έκανα χαρούμενος πολλούς Ελληνες με αυτή την εμφάνιση. Έχουμε μπροστά μας μια μακριά θερινή σεζόν στην οποία θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου ευατό».