Βαθμολογία

Χορεύοντας στην βροχή οι Νέοι του Τυρνάβου!

Ο νόμος του Δημοτικού σταδίου επιβλήθηκε για ακόμη μια φορά και η Κασσιόπη δεν αποτέλεσε εξαίρεση στον κανόνα γνωρίζοντας την ήττα με 3-1 από τον Τύρναβο για την 18η αγωνιστική της «μικρής» Football League. Οι κυανέρυθροι παρά τις πολλές απούσιες λόγω τραυματισμών και τον κακό αγωνιστικό χώρο λόγω της καταρρακτώδους βροχής που έπεφτε ως τις πρώτες πρωινές ώρες στον Τύρναβο δεν έδειξαν να πτοούνται.

Σημειώνοντας 3 τέρματα από το πρώτο ημίχρονο επικράτησαν εύκολα της 2ης στην βαθμολογία Κασσιόπης αφήνοντας πίσω την ήττα της περασμένης αγωνιστικής στην Καρδίτσα. Ο Κώστας Τουρβάτσιος παρά τις ελάχιστες επιλογές παρέταξε ενα σύνολο που ήξερε τι ζητούσε στο γήπεδο και πως να το πάρει. Ο νεαρός προπονητής με πολύ σωστό στήσιμο στον αγωνιστικό χώρο πήρε την νίκη παρά τις αντιξοότητες και έχοντας να αντιμετωπίσει μια πολύ καλοδουλεμένη ομάδα που βρίσκεται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Κύριοι εκφραστές των επιθετικών προσπαθειών οι δαιμόνιοι Λίταινας, Δημολιός και Παπαχρήστος που σημείωσαν 3 πανέμορφα γκολ. Απροσπέλαστοι οι Μαχαίρας, Βουγιατζής, Ντιντής που έγραψαν πολλά χιλιόμετρα ενώ και οι πολύτιμοι Παυλόπουλος,Τσακνάκης,Ντογκούλης και Δάσσιος βρέθηκαν σε πολύ καλή μέρα επίσης. Χαρισούλης και Παναγιώτου παίζοντας απο ενα ημίχρονο ήταν οι φύλακες άγγελοι της εστίας του Τυρνάβου έχοντας μεγάλη συμβολή στην σημερινή νίκη επεμβαίνοντας όποτε χρειάστηκε. Πολύ καλοί οσο αγωνίστηκαν ήταν και οι Ζιώγας και Καραστέργιος που πέρασαν ως αλλαγές.

Το σκoρ για το Τυρναβίτικο συγκρότημα άνοιξε ο Παπάχρηστος στο 11ο λεπτό με ωραίο πλάσε εκμεταλλεύομενος λάθος του τερματοφύλακα και λίγα λεπτά αργότερα στο 17' ο Λίταινας με υπέροχο σουτ διπλασίασε τα τέρματα του Τυρνάβου. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και στο 22' ο Σγούρος έκανε το 2-1 μετά απο κάτι σαν σέντρα του Φωτεινού αναπτερώνοντας τις ελπίδες των Φαιάκων για την ανατροπή.

Ο Δημολιός όμως είχε αντίθετη άποψη και στο 43' μετά απο υπέροχη μπαλιά του Μαχαίρα δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Τριαντάφυλλο και έγραψε το 3-1. Στην επανάληψη δεδομένης της κούρασης αλλά και της έλλειψης επιλόγων λόγω των απουσιών (Καραμπίνας, Τούσιας και Πέρπέρας οι τραυματίες) και Σουλιώτης εντός αποστολής στην Καβάλα με την μεγάλη ομάδα ο Τύρνάβος έκανε διαχείρηση δυνάμεων και αποτελέσματος φτάνοντας στην νίκη χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα. Οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με 10 παίκτες στα τελευταία 10 λεπτά λόγω αποβολής του Γαρδικιώτη με δεύτερη  κίτρινη για επικίνδυνο μαρκάρισμα.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Κώστας Τουρβάτσιος): Χαρισούλης, Τσακνάκης, Δάσσιος, Ντογκούλης, Παυλόπουλος, Ντιντής, Μαχαίρας, Δημολιός, Λίταινας, Βουγιατζής, Παπαχρήστος. Επαιξαν και οι: Παναγιώτου, Καραστέργιος και Ζιώγας.

ΚΑΣΣΙΟΠΗ (Γιάννης Χονδρογιάννης): Τριαντάφυλλος, Καρβούνης, Λάμπουρας, Νίκας, Μεντής, Πουλημένος, Φωτεινός, Ζαγουρής, Γαρδικιώτης, Σγούρος, Χανδρινός. Επαιξαν και οι: Ντάικος, Δελβινιώτης, Μπάρι, Γρηγοράκης,  Παϊπέτης, Μπαμιόγλου.

Διαιτητική τριπλέτα: Γρηγοριάδης με βοηθούς Δεληγιάννη, Ντελέζο.