Βαθμολογία

Η Κρυσταλλία μίλησε στο Star

Η Κρυσταλλία μίλησε στην κάμερα του Star για την απόφασή της να συμμετέχει στον ελληνικό τελικό της Eurovisiοn με το τραγούδι «Πεταλούδα στην Αθήνα», το οποίο κυκλοφορεί από την Platinum Records, ενώ αναφέρθηκε επίσης στη δημοσιότητα της προσωπικής της ζωής αλλά και στην αποχώρησή της από τους OtherView.

«Ήμουν αρκετά διστακτική στην αρχή, γιατί τα φοβάμαι λίγο όλα αυτά. Όταν όμως μου είπαν ποιοι θα γράψουν το κομμάτι, είπα "εκεί δεν μιλάς, απλά το κάνεις" και είναι μεγάλη τιμή για μένα! [...] Δεν είχα όνειρο ζωής να πάω στη Eurovision αλλά είναι μια πολύ μεγάλη εμπειρία», είπε η γνωστή τραγουδίστρια για την απόφασή της να λάβει μέρος στον ελληνικό τελικό της Eurovision, ενώ για τους υπόλοιπους συμμετέχοντες ανέφερε: «Όλοι μου αρέσουν και είναι φίλοι μου, οι περισσότεροι. Οι Freaky Fortune βλέπουμε ότι είναι "μπροστά" μέχρι στιγμής κι έχουν ένα πάρα πολύ ωραίο κομμάτι και μ' αρέσει πολύ και το τραγούδι του Κώστα (Μαρτάκη). Δεν ξέρω, είναι περίεργα!».

Όσο για την προσωπική της ζωή και την προβολή των media, η Κρυσταλλία ξεκαθάρισε: «Σίγουρα δεν είναι μέσα στη δουλειά σου, αλλά μέσα στο παιχνίδι. Δεν είναι ευχάριστο, δεν μπορείς να το αλλάξεις όμως. [...] Είναι, όμως, και λίγο στα "ηνία" σου όλο αυτό, είναι δηλαδή και τι επιτρέπεις εσύ να δείξεις».

Πηγή: yupiii.gr