Βαθμολογία

Ισοπαλία στις καθυστερήσεις, με κακή εμφάνιση

Η ΑΕΛ πήρε το βαθμό στη Xαλάστρα από τον Καμπανιακό στην τελευταία φάση του αγώνα με απευθείας φάουλ του Νεμπεγλέρα που έσωσε την παρτίδα! Τελικό αποτέλεσμα 1-1. Το γκολ του Καμπανιακού σημειώθηκε στο 75’ με σκόρερ τον Προβατίδη, ο οποίος βρέθηκε τετ α τετ από κάθετη του Αντωνιάδη και πέτυχε το γκολ!

Η ΑΕΛ στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφερε να βρει ρυθμό και είναι χαρακτηριστικό πως δεν είχε κάποια κλασσική ευκαιρία πέραν από ένα σουτ. Στην επανάληψη στο 58’ η ΑΕΛ είχε την κλασσικότερη ευκαιρία με τον Στεφανίδη να σκοράρει, αλλά από εκεί και πέρα τίποτα ιδιαίτερο. Κατάφερε πάντως έστω και στις καθυστερήσει να μην χάσει. Από την άλλη ο Καμπανιακός πέτυχε το γκολ και είχε και άλλες ευκαιρίες. Πολύ κακός ο αγωνιστικός χώρος δεν βοήθησε να παιχθεί μπάλα.

Καμπανιακός (Λεωνίδας Υφαντίδης): Παππάς, Παπαζής, Γκόλτσης Δουρμούσης, Ρακαβίνας, Αντωνιάδης, Υψηλός, Χατζόπουλος, Χρήστου (78’ Γαβανάς), Τσαταλιός (87’ Μουρουζίδης), Τρικαλινός (67’ Προβατίδης).

ΑΕΛ (Γιώργος Στράντζαλης): Σικαλιάς, Καρανίκας, Μήτσης, Σιάκκας, Ρούσσης, Νεμπεγλέρας, Αραμπατζής, Τσεμπερίδης (46’ Πλιάγκας), Τσεμπερίδης, Στεφανίδης, Καρακατσάνης (65’ Γκούρτσας), Μπουσινάκης (72’ Μπλέντι).

Διαιτητική τριπλέτα: Κοτσάνης, Δηλγεράκης, Χατζηνάκος (Δράμας).