Βαθμολογία

Ευχαριστίες της ΕΠΣΛ για τον τελικό της επιτυχίας

Προς όσους συνέβαλαν στην πρωτοφανή επιτυχία του τελικού Κυπέλλου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Λάρισας, μετά την πρωτοφανή, για τα χρονικά του τοπικού Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, πετυχημένη και ανεπανάληπτη διεξαγωγή του τελικού αγώνα του Κυπέλλου της Ένωσης, χθες το απόγευμα στο στολίδι της πόλης μας «AEL F.C.ARENA», που προκάλεσε την κοσμοπλημμύρα στις εξέδρες του γηπέδου, αισθάνεται την ανάγκη να απευθύνει δημόσια τις θερμές του ευχαριστίες, προς όλους όσους συνέβαλαν στην τεράστια αυτή επιτυχία, η οποία επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά την εξέλιξη και πρωτοπορία του τοπικού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του Νομού μας στον Ελληνικό χώρο. Οι ευχαριστίες του Δ.Σ. της Ένωσης απευθύνονται:

- Προς την «ΓΗΠΕΔΟ ΑΕ» και τους κ.κ. ΚΩΝ. ΠΗΛΑΔΑΚΗ και ΔΗΜ. ΤΣΑΚΜΑΚΙΔΗ, με τη συναίνεση και φροντίδα των οποίων παραχωρήθηκε το γήπεδο για τη διεξαγωγή του τελικού.

- Προς τους εκπροσώπους των δύο ομάδων που αγωνίστηκαν στον τελικό, παράγοντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές, για την άψογη και μέσα στα πλαίσια του «FAIR PLAY», παρουσία τους, στη χθεσινή πραγματική γιορτή του ποδοσφαίρου μας

- Τους εκπροσώπους όλων των ομάδων του Νομού που συμμετείχαν στη φετινή διοργάνωση του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών ομάδων και είχαν σημαντική συμβολή στην πετυχημένη κατάληξη του Θεσμού.

- Τους διαιτητές, παρατηρητές και γιατρούς του χθεσινού αγώνα που με την άψογη και αφιλόκερδη παρουσία τους, εκπροσώπησαν με τον καλύτερο τρόπο τους Θεσμούς που υπηρετούν.

- Τέλος, ευχαριστίες και θαυμασμός ανήκει στους χιλιάδες φιλάθλους, όχι μόνο των δύο διαγωνιζόμενων ομάδων, αλλά και της Λάρισας και ολόκληρου του Νομού, που με την επιβλητική και πρωτοφανή τους παρουσία στις εξέδρες του «AEL F.C. ARENA», απέδειξαν περίτρανα ότι το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο του Νομού μας, στηριζόμενο στο εντυπωσιακό του παρόν, προσδοκά και θα έχει καλύτερο μέλλον.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.Π.Σ. Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ