Βαθμολογία

ΑΠΟΕΛ: Στο Βελιγράδι ο Στάθης

Πλήγμα αποτελεί για το ΑΠΟΕΛ η απουσία του Στάθη Αλωνεύτη από τους επόμενους δύο αγώνες του ΑΠΟΕΛ με ΑΕΚ Κουκλιών και Εθνικό Άχνας.  Ο διεθνής επιθετικός υπέστη θλάση στον φιλικό αγώνα της Εθνικής μας ομάδας με την Βόρειο Ιρλανδία, και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το μεγάλο ντέρμπι με την Ομόνοια, την Τετάρτη 19 Μαρτίου, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής.

Ο ποδοσφαιριστής αναχωρεί για το Βελιγράδι για να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα θεραπείας και να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει. Σύμφωνα με την ενημέρωση, ο Αλωνεύτης θα μείνει όσες μέρες χρειαστεί στο Βελιγράδι, για να είναι απόλυτα έτοιμος για το ντέρμπι με την Ομόνοια. Αναμφίβολα, είναι μεγάλη η απουσία του από τους επόμενους δύο αγώνες, αφού είναι ο πιο σταθερός σε απόδοση ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ από το ξεκίνημα της σεζόν.

Έτοιμος είναι ο Τομάς Ντε Βινσέντι. Ο Αργεντινός επιθετικός, μετά από δύο μέρες ατομικού προγράμματος, γυμνάστηκε σε φουλ ρυθμό και έτσι υπολογίζεται από τον Γιώργο Δώνη για το κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα, οι Χρήστος Πιπίνης και Σελίμ Μπενασούρ ακολούθησαν θεραπευτική αγωγή και ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο. Η ίωση ταλαιπωρεί ακόμα τον Γκιγιέρμε Αμορίν. Τιμωρημένος είναι ο Βινίσιους.

Πηγή: shootandgoal.com