Βαθμολογία

Ο Τύρναβος αγωνίζεται χωρίς άγχος στην Καβάλα

Το πρωτάθλημα της Football League συνεχίζεται με τις αναμετρήσεις της 23ης αγωνιστικής και ο Τύρναβος τίθεται αντιμέτωπος αυτή τη φορά με την Καβάλα εκτός έδρας, σε μια προσπάθεια να προσθέσει το σωματείο ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα στην ικανοποιητική και σύμφωνα με τους στόχους του συγκομιδή βαθμών. Το athleticlarissa.gr βρέθηκε στην προπόνηση της Παρασκευής και σας παραθέτει και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Του Γιώργου Μπαμπάλη

Η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη συγκέντρωσε μέχρι τώρα 32 πόντους, με βάσει  τους οποίους εξασφάλισε την παραμονή στην κατηγορία, κάτι που σαφώς δίνει το δικαίωμα στους παίχτες να αγωνιστούν με σχετική άνεση στα 4 εναπομείναντα παιχνίδια με Καβάλα εκτός, Γάζωρο και Πιερικό εντός έδρας και Γιανιτσά εκτός την τελευταία αγωνιστική (29 Μαρτίου), ολοκληρώνοντας τις φετινές αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα.

Η προετοιμασία για το παιχνίδι με την Καβάλα ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής με προπόνηση τακτικής στο γήπεδο του Τυρνάβου, δοκιμάζοντας ο τεχνικός τους ποδοσφαιριστές του και σε οικογενειακό δίτερμα.

Το κλίμα κατά τη διάρκεια της προπόνησης ήταν αρκετά καλό, δείχνοντας όλοι (προπονητής με συνεργάτες, ποδοσφαιριστές και διοικητικοί που παραβρέθηκαν στην προπόνηση) εξαιρετικά ευδιάθετοι και αρκετά αισιόδοξοι για τη συνέχεια.

Η αποστολή θα αναχωρήσει με πούλμαν από τον Τύρναβο το μεσημέρι του Σαββάτου, με προορισμό την Καβάλα, όπου και θα διανυκτερεύσει. Για το Κυριακάτικο παιχνίδι με την Καβάλα ο Άγγελος Διγκόζης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους με κάρτες Καραμανλή και Ιβανίδη καθώς  επίσης τους τραυματίες Σιάτρα, Ζυγκερίδη και Ντάλλα.

Στην αποστολή που συγκροτήθηκε μετά την προπόνηση περιλαμβάνονται 19 ποδοσφαιριστές και είναι οι: Όμο, Κάρλος Αντρέ, Ροντρίκο, Γεωργίου, Κανούλας, Καραγιάννης, Καραναστάσης, Κουρτετσιώτης, Λίταινας, Μάγγος, Μούσα Ποκόνγκ, Ντατίδης, Πούτας, Πρίφτης, Σαχινίδης, Σκούπρας, Σουλιώτης, Τέλλος και Τσούκαλος.