Βαθμολογία

Τραυματίστηκε ο τερματοφύλακας Ντάλλας του Τυρνάβου

Συνεχίστηκε με την προγραμματισμένη προπόνηση στο Δημοτικό στάδιο Τυρνάβου και την Πέμπτη η προετοιμασία ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης της Κυριακής με την Καβάλα στην μακεδονική πόλη. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με πρόγραμμα ασκήσεων που αφορούσε την κυκλοφορία και μεταβίβαση της μπάλας σε περιορισμένο χώρο κάτω από συνθήκες πίεσης και ακολούθως η τακτική και το οικογενειακό διπλό απορρόφησαν το εναπομείναν μέρος του προγράμματος. Στο απουσιολόγιο προστέθηκε και ο Χρήστος Ντάλλας, ο υψηλόσωμος τερματοφύλακας τραυματίστηκε στην χθεσινή προπόνηση στο χέρι και θα βρίσκεται εκτός πλάνων του Άγγελου Διγκόζη μαζί με τους επίσης τραυματίες Ζυγκερίδη και Σιάτρα και τους τιμωρημένους Καραμανλή και Ιβανίδη.

*Η προπόνηση ξεκίνησε νωρίτερα σήμερα λόγω του τελικού κυπέλλου της ΕΠΣΛ που διεξήχθη στο AEL FC ARENA και παρακολούθησε σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Παρών στον τελικό της Ε.Π.Σ.Λ. η ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005

Παρών στον τελικό - γιορτή  του κυπέλλου της ΕΠΣΛ ήταν σήμερα η ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 ως μέλος της μεγάλης οικογένειας του Λαρισινού ποδοσφαίρου στο AEL FC ARENA. Στις εξέδρες του πανέμορφου σταδίου βρέθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Βασίλης Μπρέζας, ο αντιπρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Μπάρδας και τα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ κ.κ Γιώργος Κεχαγιάς και Δημήτρης Γιαννώτας.

Στο στάδιο βρέθηκε σύσσωμο και το ποδοσφαιρικό τμήμα με επικεφαλής τον προπονητή κ. Άγγελο Διγκόζη με τα μέλη του προπονητικού επιτελείου κ.κ Κουτσαφτίκη, Μαντζιώκα και Τσότσα, τον γενικό αρχηγό κ. Δημήτρη Κουτίνα και αρκετούς απο τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Το παρών εδώσαν επίσης και ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 κ.Πέτρος Τσιτσιμπής και ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου της ΠΑΕ κ.Πασχάλης Δημάκης.