Βαθμολογία

«Δεν ξέρω αν είμαι gay»

Στο Πρωινό Mou βρέθηκε ο γνωστός σχεδιαστής, Λάκης Γαβαλάς, και έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στον Πέτρο Κωστόπουλο και στην Τζένη Μπαλατσινού. Μίλησε για την προσωπική του ζωή και την σεξουαλική του ταυτότητα ενώ σχολίασε την απόφαση του Γρηγόρη Βαλλιανάτου να κατέβει υποψήφιος για δήμαρχος Αθηνών και εκείνη του Φώτη Σεργουλόπουλου να αποκτήσει παιδί.

Ο Λάκης Γαβαλάς δηλώνει μόνος γιατί όπως είπε κανείς δεν έχει μπει στην διαδικασία να τον αποκαλύψει: «Κανένας δεν είχε τη δύναμη να με ανακαλύψει. Είμαι δύσκολος άνθρωπος. Αλλά κανένας δεν είπε “Αυτός θα έχει και δυο καλά, δεν μπορεί”. Νομίζω ότι έχω συνηθίσει τη μοναξιά» είπε. Έχει υπάρξει παντρεμένος για εννέα χρόνια με μία γυναίκα, τελικά είναι gay ή όχι; «Δεν ξέρω ούτε εγώ αν είμαι gay. Έχω ερωτευτεί άντρες, αλλά το ίδιο δυνατά και γυναίκες. Δεν έχω πάει ποτέ σε gay bar» είπε.

Ποια είναι η γνώμη του για τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο και πώς κρίνει την απόφαση του να κατονόμασει gay πολιτικούς, που ποτέ δεν έχουν παραδεχτεί δημόσια ότι είναι ομοφυλόφιλοι; «Ο Βαλλιανάτος είναι ένα πρόσωπο που έτσι και αλλιώς θέλει να είναι προκλητικός. Αν θέλουν να λένε ότι είναι άντρες, πρέπει να το αποδείξουν κιόλας».

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος έγινε πρόσφατα μπαμπάς, αποφασίζοντας να μεγαλώσει μόνος του το παιδί του. Ο Λάκης Γαβαλάς θα έπραττε το ίδιο; «Αγαπώ πολύ τα παιδιά, αλλά για μένα πιστεύω ότι ένα παιδί πρέπει να έχει και την γυναικεία υπόσταση. Αφού δεν υπάρχει, είπα να το αποφύγω».

Όσο για το αν έχει μέσα του θυμό, μετά από όλα αυτά που πέρασε, απάντησε: «Έχω θυμό. Να χθες είχα θυμώσει αλλά σκέφτηκα ότι θα πεταχτούν οι φλέβες μου και θα πάω στο event χάλια. Υπάρχουν διεθνώς άνθρωποι ικανότεροι από εμένα που περνάνε μεγάλο ζόρι. Είναι μια περίοδος που γίνονται άσχημα πράγματα. Δεν θέλω να έχω μέσα μου θυμό διαρκείας γιατί μετά παθαίνεις πολλά, όπως κατάθλιψη».