Βαθμολογία

Εξελίξεις στην υπόθεση της μικρής Μαρίας

Νέες αποκαλύψεις έφερε στο φως της δημοσιότητας η συνέντευξη της γυναίκας Ρομά απο τα Φάρσαλα, στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου για την υπόθεση της μικρής Μαρίας.

Η γυναίκα που κρατούσε και μεγάλωνε τη μικρή Μαρία δήλωσε μέσα από τη φυλακή ότι ουδέποτε είχε σκοπό να πουλήσει την ανήλικη, αναφορικά με τις κατηγορίες που της προσάπτονται. Συγκεκριμένα, ανέφερε στην Τατιάνα Στεφανίδου ότι τη μικρή Μαρία έφερε στο σπίτι της η βιολογική της μητέρα από τη Βουλγαρία , στον καταυλισμό των τσιγγάνων, επειδή δεν μπορούσε να την ζήσει. Σοκάρει η πληροφορία που έδωσε ότι το κοριτσάκι ήταν μόλις 15 ημερών.

Συγκλονιστικές όμως ήταν και οι αποκαλύψεις της γυναίκας - Ρομά αφού δήλωσε ότι τη βιολογική μητέρα της μικρής Μαρίας συνόδευε και μια άλλη ξανθιά γυναίκα, ο ρόλος της οποίας δεν έχει διευκρινιστεί και παραμένει άγνωστος.

Η κρατούμενη δήλωσε επίσης ότι το κοριτάκι ήταν αδύνατο και σε άθλια κατάσταση όταν το παρέλαβε ενώ σε ερώτηση της Τατιάνας Στεφανίδου γιατί δεν επικοινώνησε με την αστυνομία αλλά αποφάσισε να κρατήσει τη μικρή Μαρία επικαλέστηκε το γεγονός ότι είναι αγράμματη. Τέλος, η γυναίκα που είναι κρατούμενη στις φυλακές Κορυδαλλού τόνισε ότι θα διεκδικήσει την πανέμορφη Μαρία μόλις αποφυλακιστεί. «Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς την Μαρία», είπε χαρακτηριστικά