Βαθμολογία

Ευχή όλων να γίνει ένας μεγάλος τελικός!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η κοινή συνέντευξη τύπου στα γραφεία της ΕΠΣΛ ενόψει του μεγάλου τελικό Κυπέλλου που θα διεξαχθεί την προσεχή Πέμπτη στις 15:00 στο AEL FC ARENA ανάμεσα στην Δήμητρα Γιάννουλης και την Δόξα Βλαχογιαννίου.

Της Βάσως Γκατζούλη

Ένα παιχνίδι που σίγουρα θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον και θα συγκεντρώσει τα βλέμματα όλου του νομού στο καλύτερο ποδοσφαιρικό γήπεδο της χώρας μας. Στην αρχή τοποθετήθηκε από πλευράς ΕΠΣΛ ο κ. Λευτέρης Γρηγοριάδης τονίζοντας τα εξής: «Στον τελικό θα συμμετέχουν δύο ιστορικές ομάδες η Δήμητρα Γιάννουλης και η Δόξα Βλαχογιαννίου. Σαν επιτροπή πρωταθλήματος έχουμε φτάσει στον 45ο τελικό κυπέλλου στο οποίο συμμετείχαν 60 ομάδες με πολύ καλές παρουσίες εκ των οποίων πολλές έφτασαν στα ημιτελικά. Θέλουμε να πούμε συγχαρητήρια στις ομάδες που έφτασαν στους «8», τα τελευταία ματς παρακολούθησαν πλήθος κόσμου Στο AEL FC ARENA θα γίνει ο μεγάλος τελικός και αυτό είναι μια πολύ μεγάλη πρόκληση και για τις ίδιες τις ομάδες αλλά και για τους διοργανωτές. Επίσης μπορεί τις ομάδες αυτές να τις δούμε και στο Super Cup. Κάνουμε έκκληση σε όλο τον κόσμο που θα βρεθεί εκεί να στηρίξει με την παρουσία του γιατί πιστεύουμε πως ο θεσμός αυτός είναι μεγάλη τιμή για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο».

Στο πάνελ της συνέντευξης παραβρέθηκαν από κάθε ομάδα οι προπονητές (Γιάννης Μπουρνάκας Δήμητρα Γιάννουλης και Νίκος Φακίτσας Δόξα Βλαχογιαννίου), εκπρόσωποι της διοίκησης (Ηλίας Κουλουψούζης πρόεδρος της Δήμητρας Γιάννουλης και ο γενικός αρχηγός Αντώνης Στεργιούλας της Δόξας Βλαχογιαννίου) καθώς και οι ποδοσφαιριστές Κώστας Κοταρέλας Δήμητρα Γιάννουλης και Γιάννης Ιωαννίδης Δόξα Βλαχογιαννίου που δήλωσαν τις απόψεις τους και τις επιθυμίες τους για τον κορυφαίο αγώνα της ποδοσφαιρικής χρονιάς. Μαζί τους κάθισαν και τοποθετήθηκαν οι διαιτητές που θα αποτελέσουν την «τετράδα» που θα διευθύνει τον αγώνα. Το παρών δεν μπόρεσε να δώσει η κυρία Μάχη Τσιοφλίκη που θα διευθύνει την αναμέτρηση.

Ο πρώτος βοηθός κ. Καρακώστας σε δηλώσεις του ανέφερε: «Ευχόμαστε συγχαρητήρια και τις δύο ομάδες που έφτασαν στον τελικό. Θέλουμε να γίνει ένα καλό ματς και η διαιτησία να περάσει απαρατήρητη».

Ο δεύτερος βοηθός κ. Γκαρέλης τόνισε: «Σίγουρα ο θεσμός του κυπέλλου είναι μεγάλη γιορτή. Θέλουμε να δώσουμε τα εύσημα και στις δύο ομάδες, ευχόμαστε να παραβρεθεί πολύς κόσμος και να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι. Σαν διαιτητές θέλουμε να είμαστε πίσω και οι παίκτες να είναι πρωταγωνιστές».

Τέλος τοποθετήθηκε ο τέταρτος διαιτητής κ. Τσιτσανούδης λέγοντας: «Ευχόμαστε να γίνει ένας καλός αγώνας και πραγματικά ο κόσμος να απολαύσει ωραίο ποδόσφαιρο. Για μας τους διαιτητές η ευχή μας είναι να κερδίσει ο καλύτερος».

*** Σε λίγο αναλυτικά όλες οι δηλώσεις από τους εκπροσώπους των δύο ομάδων, τους δύο προπονητές, αλλά και τους παίκτες που βρέθηκαν εκεί.