Βαθμολογία

«Καμπάνες» σε Ντε Ρόσι και Χέσους

Με ποινή αποκλεισμού τριών αγωνιστικών τιμωρήθηκαν ο μέσος της Ρόμα, Ντανιέλε Ντε Ρόσι και ο αμυντικός της Ιντερ, Χουάν Χεσούς, καθώς χτύπησαν αντιπάλους τους, κατά τη διάρκεια του αγώνα του περασμένου Σαββάτου, για το Kαμπιονάτο.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώτος χτύπησε με γροθιά στο σαγόνι τον επιθετικό της Ίντερ, Μάουρο Ικάρντι, εκτός φάσης, όπως αναφέρεται στην απόφαση του αθλητικού δικαστή της Serie Α, ενώ ο δεύτερος σε άλλη στιγμή χτύπησε στην πλάτη του Αλέσιο Ρομανόλι της Ρόμα.

Αν και τα δύο περιστατικά δεν είχαν αναφερθεί στο φύλλο αγώνα, ο αθλητικός δικαστής τιμώρησε τους δύο ποδοσφαιριστές, χρησιμοποιώντας ως στοιχείο το βίντεο του αγώνα.

Ο αποκλεισμός τριών αγωνιστικών από τους αγώνες της Ρόμα δεν είναι η μοναδική... τιμωρία για τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι, καθώς ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας, Τσέζαρε Πραντέλι, αποφάσισε να τον αφήσει εκτός για το φιλικό με την Ισπανία την ερχόμενη Πέμπτη (5/3) λόγω αυτής της συμπεριφοράς του.

«Έχω εξηγήσει στους παίκτες πως παρακολουθώ τα παιχνίδια και πως δεν περιμένω τις αποφάσεις του αθλητικού δικαστή. Εχω πει πως αν αντιληφθώ συμπεριφορά που ξεπερνά τα όρια, ο παίκτης δεν θα είναι στην εθνική ομάδα,» δήλωσε ο Πραντέλι που ήδη από χθες (πριν αποφανθεί ο αθλητικός δικαστής) είχε αφήσει εκτός τον μέσο της Ρόμα.

Πηγή: zougla.gr