Βαθμολογία

Ο Γουίλ Σμιθ το Χρυσό Βατόμουρο

H οικογένεια του Γουίλ Σμιθ εκθρόνισε τον Ανταμ Σάντλερ από την... κορυφή του χειρότερου της χρονιάς, καθώς η κυριαρχία του τελευταίου στα Χρυσά Βατόμουρα έλαβε τέλος.

Στα αντι-Οσκαρ, τα περιβόητα Razzies που ανακοινώνονται παραδοσιακά την προηγουμένη της λαμπερής απονομής των βραβείων Οσκαρ, ο Σάντλερ, διάσημος εμπορικός ηθοποιός αλλά και πολυνίκης στην ιστορία του… θεσμού, εφέτος δεν κέρδισε ούτε ένα Χρυσό Βατόμουρο μολονότι η ταινία του, «Grown Ups 2», είχε συγκεντρώσει οκτώ υποψηφιότητες.

Εφέτος «θριάμβευσε» η οικογένεια Σμιθ, με τον πατέρα Γουίλ και τον γιο Τζέιντεν, να κερδίζουν το βραβείο του χειρότερου β' και α' ανδρικού ρόλου αντίστοιχα, για τη συμμετοχή τους στην ταινία «After Earth», η οποία πήρε ακόμη ένα Χρυσό Βατόμουρο για το χειρότερο σενάριο.

Ως χειρότερη ταινία της χρονιάς ανακηρύχθηκε το φιλμ «Movie 43», που αποτελείται από διαφορετικά σκετς σε παραγωγή του Πίτερ Φαρέλι. Το «Movie 43» κέρδισε το Χρυσό Βατόμουρο για την Χειρότερη Ταινία της Χρονιάς, καθώς και το βραβείο Χειρότερης Σκηνοθεσίας. Τα Razzies ανακοινώνονται από το 1980, μία ημέρα μετά την τελετή απονομής των Οσκαρ.

Πηγή: shootandgoal.com