Βαθμολογία

Μπορεί και το 4Χ4 ο Τύρναβος!

Μετά και τη νέα μεγάλη νίκη που σημείωσε ο Τύρναβος επί της Ζακύνθου αυτή τη φορά έχει φτάσει τέσσερις στροφές πριν το φινάλε να έχει συγκεντρώσει 32 βαθμούς και να έχει θέσει πλέον ως στόχο στα επόμενα ματς μέχρι και το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος να θέλει να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς μπορεί και να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται.

Η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη την επόμενη αγωνιστική με ανεβασμένη ψυχολογία θα ταξιδέψει μέχρι την πανέμορφη Καβάλα όπου και θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα που φέτος αντιμετωπίζει πάρα πολλά προβλήματα και παλεύει για την παραμονή της. Ο Τύρναβος φυσικά και σε αυτό το ματς, όπως και σε όλα θα πάει με στόχο να πάρει τη νίκη.

Από αυτή την αναμέτρηση θα απουσιάσει αμυντικός Καραμανλής που αποβλήθηκε στο ματς με την Ζάκυνθο, ενώ επιστρέφει ένα από τα βασικά «γρανάζια» της ομάδας ο Σουλεϊμάν Όμο.

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε πως μετά από το ματς με την Καβάλα ο Τύρναβος έχει ένα εύκολο σχετικά πρόγραμμα και μπορεί ακόμη να κάνει κα το απόλυτο (Τύρναβος – Εθνικός Γαζώρου, Τύρναβος – Πιερικός και Αναγέννηση Γιαννιτσών Τύρναβος).