Βαθμολογία

Ευκαιρία για ανασύνταξη στον Οικονόμο

Την ευκαιρία να ανασυνταχτούν ενόψει της τελικής στροφής του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας έχουν στον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Η ομάδα το περασμένο Σάββατο απώλεσε βαθμούς μέσα στο γήπεδό της, παραχωρώντας ισοπαλία στη Δόξα Κρανούλας με σκορ 2-2.

Οι παίχτες του Κώστα Κατσάρα δεν ήταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας να αντιμετωπίσουν ένα δυνατό και αρκετά μαχητικό αντίπαλο συγκρότημα, που με τη γενική του εμφάνιση έδειξε πως ήλθε στην Τσαριτσάνη, πιστεύοντας και επιδιώκοντας το θετικό αποτέλεσμα, κάτι που πέτυχε με δίκαιο και καθαρό τρόπο, παλεύοντας από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό της συνάντησης.

Η ομάδα του νομού μας έχει βγάλει ένα δύσκολο πρόγραμμα το τελευταίο διάστημα και παρόλα αυτά πραγματοποιεί μια πολύ θετική παρουσία έχοντας συγκεντρώσει 40 βαθμούς και είναι στην δεύτερη θέση.

Ακολουθεί μια εβδομάδα ξεκούρασης και ανασύνταξης για τον Οικονόμο αφού την προσεχή Κυριακή θα πάρουν ένα ξεκούραστο τρίποντο απέναντι στο Τηλυκράτη. Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Κώστα Κατσάρα είναι στις 16/3 εντός έδρας κόντρα στον Καμπανιακό.