Βαθμολογία

Τους πείσμωσε η ήττα, πάνε για αποτέλεσμα στη Λαμία

Ο τρόπος που ηττήθηκε ο Δωτιέας Αγιάς από τον ΑΟΚ εκτός έδρας ήταν κάτι που πείσμωσε άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα αφού το γκολ της νίκης για την Καρδίτσα σημειώθηκε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων!

Το συγκρότημα του Σωτήρη Αντωνίου σε ένα ακόμη ματς προσπάθησε πολύ, δημιούργησε φάσεις για γκολ, σημείωσε ένα αλλά από εκεί και πέρα δέχθηκε την ψυχρολουσία με τα δύο γκολ των γηπεδούχων. Όπως και να έχει ο Δωτιέας έχει κάνει φέτος μια πολύ χρονιά και σίγουρα μόνο θετικά έχουν να βγούνε από αυτή την προσπάθεια.

Η ομάδα του Νομού μας έχει συγκεντρώσει 27 βαθμούς μέχρι στιγμής και θέλει να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερους τις επόμενες αγωνιστικές ώστε να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία.

Επόμενο παιχνίδι στην Λαμία κόντρα στην τοπική ομάδα που μάλλον δεν είναι και στα καλύτερά της μετά και την ήττα της περασμένης αγωνιστικής. Ο Δωτιέας θα πάει σε αυτό το ματς όπως και σε όλα για το θετικό αποτέλεσμα και αν μπορέσει να πάρει ακόμη και τη νίκη, εξάλλου έχει όλες τις προϋποθέσεις αφού διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα.