Βαθμολογία

Η Πάολα μιλάει για τον έρωτά της

Η εκρηκτική Πάολα σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! μίλησε για όλους και όλα. Δείτε χαρακτηριστικά κάποιες από τις δηλώσεις της:

Γιατί εμφανίζεται σπάνια;

«Αν δεν υπήρχε η εταιρία μου, η Heaven, η οποία μου φέρθηκε πάρα πολύ καλά με το χαρακτήρα που έχω, δεν θα πήγαινα ποτέ σε καμία εκπομπή. Δεν είμαι δύσκολος άνθρωπος, απλώς έχω κάποιες ιδιοτροπίες. Αυτό το σύστημα δεν το υπηρέτησα ακόμη και στο ξεκίνημα μου, όταν, αν θες, το είχα ανάγκη. Όχι ότι τώρα κάτι συμβαίνει. Σιγά. Λες και κάτι τρέχει στα γύφτικα. Ξέρω ότι ήμουν το μαύρο πρόβατο στη δισκογραφία για χρόνια. Δεν ακολούθησα την πεπατημένη, αλλά μια δική μου οδό και, πίστεψε με, δύσκολη. Τους προκαλώ, όποιος μπορεί ας το κάνει».

Τι γνώμη έχει για τη σάτιρα που δέχεται από τον Τάκη Ζαχαράτο;

«Ο Τάκης είναι ταλαντούχος και γουστάρω που με μιμείται. Μπήκα στο YouTube, τον βρήκα και γελούσα. Πάντως και αν δεν το έκανε, δεν θα με πείραζε. Δεν θα έλεγα: “Γιατί δεν με κάνει; Είμαι ένας καλλιτέχνης που συζητιέμαι”. Δεν με ενοχλεί η σάτιρα. Με ενοχλεί ο κομπλεξισμός του άλλου και όταν έχει κάτι μαζί μου χωρίς να με γνωρίζει. Ο κακός άνθρωπος με ενοχλεί. Δηλαδή λέω: “Παίξ’ το υπεράνω”. Μπορεί να είμαι υπεράνω, αλλά μπορεί και όχι. Δεν θέλω να τον πειράξω, αλλά να τύχει μια στο τόσο και μου τη δώσει, μπορώ να του μαυρίσω τα μάτια. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί κάποιος ασχολείται με έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζει», δήλωσε η τραγουδίστρια.

Αλήθεια, είναι ερωτευμένη;

«Είμαι ερωτευμένη αλλά δεν γουστάρω να μιλάω για αυτά. Αυτοί που πρέπει το ξέρουν!»

Όσο για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε γιοα το γεγονός πως την Πρωτοχρονιά είχε την κόρη της Παολίνα μαζί τη στην πίστα και χόρευε; Η τραγουδίστρια έδωσε την απάντησή της:

«Για την Παολίνα μίλησε η ύποπτη ηθική. Δεν μπορεί όμως να έχεις άποψη χωρίς να ξέρεις την οικογένεια κάποιου, πως μεγάλωσε, ότι υπάρχουν γονείς πίσω από τον καλλιτέχνη. Δεν μπορείς να κρίνεις έτσι. Κι εγώ πήγαινα μικρή στα μπουζούκια. Άκουσα και τον Χρήστο Μενιδιάτη να λέει το ίδιο. Οποιοσδήποτε μίλησε έχει φέρει το παιδί στη δουλειά του. Δεν έχει σημασία αν έχει τσιγάρο ή όχι. Έχει δικαίωμα το παιδί μου, όποια κι αν είναι η κατάσταση, να δει τον χώρο που ανήκει η μαμά της. Η μισή αλήθεια είναι αυτή που είπαν για το τσιγάρο. Η άλλη μισή είναι η πραγματικότητα. Που ζουν όλοι αυτοί που μίλησαν σε κλίβανο; Είναι αποστειρωμένοι όλοι; Τα παιδιά τους που είναι; Εντάξει μπορεί να μην έρχονται στα μαγαζιά τα δικά μας,. Αν όλοι αυτοί έκαναν την ίδια δουλειά με μένα, θα έρχονταν και τα δικά τους παιδιά. Δεν μπορείς όταν δεν έχεις μια νταντά που έχουν κάποιοι άλλοι, αλλά έχεις την μανούλα σου, ευτυχώς και δόξα τω Θεό. Ήρθε όλη η οικογένεια την Πρωτοχρονιά και να αφήσουν το παιδί σε μια ξένη γυναίκα; Δεν γουστάρω αυτή την κριτική. Και να μην μιλάνε για ηθικοί οι πιο ανήθικοι!»

Ποια τα όνειρά της για την κορούλα της;

«Δεν είναι το όνειρό μου να γίνει τραγουδίστρια. Όνειρό μου είναι το όνειρό της».

Πηγή: newspistol.com