Βαθμολογία

Μακροχώρι: «Καταδικάζουμε τη βία αλλά και τα ψεύδη»

Ανακοίνωση εξέδωσε το Μακροχώρι με την οποία απαντά σε δηλώσεις παράγοντα της Λαμίας που διατύπωσε παράπονα για τη φιλοξενία στο παιχνίδι των δύο ομάδων που έλαβε χώρα το Σάββατο (1/3).

Η διοίκηση του συλλόγου παραδέχεται ότι υπήρξε ένταση αλλά υπογραμμίζουν πως δεν δημιουργήθηκαν επεισόδια, ενώ παράλληλα τόνισαν ότι στον αντίστοιχο αγώνα του πρώτου γύρου είχαν συμβεί... παρατράγουδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Με έκπληξη διαβάσαμε και ακούσαμε τις δηλώσεις του παράγοντα της Λαμίας 1964, κύριο Γιώργο Ζαγγανά, να βάλετε κατά των παραγόντων της ομάδας μας για την φιλοξενία την οποία παρείχαμε.

Η έδρα του ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ είναι μια από τις πιο φιλόξενες έδρες ολόκληρης της Ελλάδας σε όλες της κατηγορίες και πάντα παίρνουμε τα εύσημα από τους παράγοντες των αντιπάλων ομάδων είτε επίσημα είτε ανεπίσημα.

Αντίθετα στο μεταξύ μας παιχνίδι του πρώτου γύρου η φιλοξενία των παραγόντων της Λαμίας δεν ήταν και η πλέον ενδεδειγμένη.
Ακούσαμε ακόμη ότι κινήθηκαν εναντίον του και του επιτέθηκαν. Η αλήθεια είναι ότι υπήρξαν κάποια μικροεπεισόδια τα οποία έμειναν μόνο σε λεκτικό επίπεδο και τα πνεύματα ηρέμησαν κατά την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

Βέβαια δεν θα συνέβαιναν ούτε αυτά αν οι φίλαθλοι της Λαμίας στον πρώτο γύρο δεν φώναζαν εθνικιστικά συνθήματα κατά των οπαδών μας. Εμείς από την πλευρά μας καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας αλλά και τα ψεύδη των οποίων γίναμε αναγνώστες μετά το τέλος του αγώνα.

Θέλουμε ακόμη να ευχαριστήσουμε τους παίκτες αλλά και το προπονητικό επιτελείο για την μεγάλη νίκη την οποία έκαναν και τις απαντήσεις που έδωσαν σε όλα τα 'παπαγαλάκια' που εμφανίστηκαν όλο τον προηγούμενο καιρό στην περιοχή μας και άφηναν υπονοούμενα για χειραγώγηση του αγώνα».