Βαθμολογία

Παγκόσμια ρεζίλι για την βόμβα

Παγκόσμια ρεζίλι έγινε το κυπριακό ποδόσφαιρο, μετά την βομβιστική επίθεση κατά του προέδρου του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου Λεόντιου Τράττου, και την αναβολή της αγωνιστικής λόγω της απόφασης αποχής των διαιτητών από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου.

Σε πολλές αθλητικές ιστοσελίδες έγινε αναφορά για το θέμα, ενώ ασχολήθηκαν ιδιαίτερα οι Βρετανοί και Αμερικάνοι, που ανησυχούν όταν ακούν ότι σκάνε βόμβες στην Κύπρο. Και αυτό γιατί από βδομάδας θα αφιχθούν οι Εθνικές ομάδες της Βορείου Ιρλανδίας και των ΗΠΑ για φιλικούς αγώνες,

Οι εκπρόσωποι των ομοσπονδιών παρακολουθούν τις εξελίξεις και θεωρούν ότι η βομβιστική επίθεση στον Τράττο είναι μεμονωμένη και δεν θα επηρεάσει το φιλικό τους. Αξιωματούχος της αμερικάνικης ομάδας δήλωσε στο Sky Sports: «Το επεισόδιο που έγινε δεν έχει καμία σχέση με το διεθνές ποδόσφαιρο και δεν θέτει σε κίνδυνο την αναμέτρηση».

Υπενθυμίζουμε ότι την ερχόμενη Τετάρτη η Κύπρος θα αναμετρηθεί με την Βόρειο Ιρλανδία στο ΓΣΠ, ενώ στο Αντώνης Παπαδόπουλος ορίστηκε η φιλική αναμέτρηση της Ουκρανίας με τις ΗΠΑ λόγω των δραματικών εξελίξεων στην Ουκρανία.

Πηγή: shootandgoal.com