Βαθμολογία

Ευκαιρία για αποφόρτιση

Διοίκηση, τεχνικό τιμ αλλά και παίκτες έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν το επόμενο διήμερο και να επιστρέψουν την Τρίτη το πρωί ξανά στις υποχρεώσεις της ΑΕΛ. Σίγουρα ευεργετική μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή η διακοπή για όλους, αφού ήταν κάτι που το είχαν ανάγκη άπαντες.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Συγκεκριμένα την Κυριακή το πρωί έγινε μια τελευταία προπόνηση χαλαρής μορφής μετά και το φιλικό του Σαββάτου κόντρα στον Αμπελωνιακό και το επόμενο ραντεβού δόθηκε τη Τρίτη όπου οι παίκτες θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το ματς της 20ης αγωνιστικής κόντρα στον Καμπανιακό εκτός έδρας.

Στο ματς αυτό θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής και οι Καρακατσάνης, Κωτσιόπουλος. Επίσης από βδομάδα αναμένεται να μπει και στο ομαδικό πρόγραμμα και ο Τσεμπερίδης, ενώ κάποια μικροπροβλήματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή δεν εμπνέουν καμία ανησυχία. Όποτε στο ερχόμενο παιχνίδι ο τεχνικός της ΑΕΛ Γιώργος Στράντζαλης θα έχει ευχάριστο «πονοκέφαλο».

Επίσης να τονίσουμε πως εξέτισαν την ποινή τους στο ματς με τον Τηλυκράτη Λευκάδας που φυσικά δεν έγινε, όσοι παίκτες είχαν συμπληρώσει κάρτες.