Βαθμολογία

Διγκόζης «δαγκωτό» και του χρόνου!

Μόνο επιτυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί η φετινή χρονιά για τον Τύρναβο, όπου μετά από πάρα πολλά χρόνια επέστρεψε στην Β’ Εθνική και κατάφερε να πετύχει από νωρίς τον στόχο του. Απομένουν τέσσερα ματς για το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και ο Τύρναβος έχει συγκεντρώσει 32 βαθμούς και νιώθει σίγουρα άνετος για τη συνέχεια...

Του Χρήστου Γκατζούλη

Εξάλλου ο στόχος της παραμονής που είχε από την αρχή θέσει η διοίκηση έγινε πράξη. Η διοίκηση του Τυρνάβου με βασικό χρηματοδότη, τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο κ. Βασίλη Μπρέζα δημιούργησε μια πολύ καλή ομάδα με παίκτες έμπειρους, γνώστες της κατηγορίας αλλά και νέους φιλόδοξους και σίγουρα η ομάδα αυτή κέρδισε το χειροκρότημα όλων. Στις μέρες μας δύσκολα συναντάς διοικήσεις όπως αυτή του Τυρνάβου που χωρίς μεγάλα λόγια, κατάφερε να φτιάξει μία ΠΑΕ που δεν χρωστάει και έχει πολύ καλή οργάνωση σε όλα τα επίπεδα.

Ο… «καπετάνιος» αυτής της προσπάθειας όμως ήταν ο Άγγελος Διγκόζης, ένας ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος στη Λάρισα που έχει συνδέσει το όνομά του και με την ΑΕΛ. Αν και νέος προπονητής κατάφερε μέσα από δυσκολίες να φτιάξει μια ομάδα «κόσμημα» και να βάλει γερές βάσεις για του χρόνου. Αξίζουν λοιπόν πολλά μπράβο στον δικό μας Άγγελο. Μάλιστα σε ερώτηση που δέχθηκε ο ίδιος μετά το νικηφόρο ματς με την Ζάκυνθο για το αν θα είναι και του χρόνου στην ομάδα του Τυρνάβου είπε με νόημα: «Αυτό είναι μια ερώτηση που δεν μπορώ να σας απαντήσω εγώ, πάντως υπάρχει θετική σκέψη και από τον πρόεδρο και από εμένα. Όταν τελειώσει το πρωτάθλημα θα καθίσουμε να συζητήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα».

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως σύντομα θα έχουμε και ανακοινώσεις για επέκταση της συνεργασίας αφού ο Βασίλης Μπρέζας έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Άγγελο Διγκόζη. Από την πλευρά του και ο τεχνικός της ομάδας επιθυμεί να συνεχίσει στον Τύρναβο, αφού εδώ υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για τον ίδιο.