Βαθμολογία

Όλα μηδέν στο Μακρυχώρι

Ισόπαλοι και χωρίς τέρματα τελείωσαν το παιχνίδι ο Αετός Μακρυχωρίου και η Δόξα Ομορφοχωρίου, με τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες, αλλά να μην μπορούν να τις μετατρέψουν σε γκολ, σε ένα μέτριο παιχνίδι. Το Μακρυχώρι απείλησε πρώτο, όταν στο 5ο λεπτό ο Τζήκα βγήκε τετ α τετ αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 15’ ο Γκαραλιάκος δοκίμασε ένα σουτ για τους γηπεδούχους με τον τερματοφύλακα του Ομορφοχωρίου Κωνσταντίνου να εκτινάσσεται και να διώχνει την μπάλα, ενώ δέκα λεπτά αργότερα, υπήρξε πανομοιότυπη φάση πάλι με τον ίδιο παίκτη.

Στο 35’ το Ομορφοχώρι, απείλησε με τον Τσακαβίτη να στέλνει την μπάλα άουτ, ενώ στο 42’ ο Γκόλαντας που βγήκε τετ α τετ έστειλε την μπάλα πάνω στον Πουτσιάκα. Στο 60’ ο Γκόλαντας βγήκε και πάλι τετ α τετ αλλά και πάλι έστειλε την μπάλα πάνω στον Πουτσιάκα, ενώ στο 78’ ο Φουσίκας έκανε ένα σουτ με τον Κωνσταντίνου και πάλι να αποκρούει. Τέλος, στο 83’ ο Κανάκης έκανε μια σέντρα-σουτ αλλά και πάλι ο Κωνσταντίνου έπεσε και μπλόκαρε την μπάλα, έτσι το παιχνίδι έληξε με σκορ 0-0 και τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις.

Αετός Μακρυχωρίου(Γιώργος Καμάκας): Πουτσιάκας, Νασιάκος(80’ Γραβάνης), Χριστιανίδης, Χρόνης, Κανάκης, Τίκος, Θεμελής(70’ Φουσίκας), Γκαραλιάκος, Τζήκα(55’ Τζαμπάζ), Νικούλη, Τέας.

Δόξα Ομορφοχωρίου: Κωνσταντίνου, Χριστοδούλου Σ., Γαρυφαλλόπουλος, Βιλανάκης, Καπετάνιος, Κακαβίτσης, Τζαλαμπύρας(75’ Ασίκογλου), Ανδρώνης, Γκόλαντας(88’ Χριστοδούλου), Ρουμελιώτης, Ραμάι(72’ Μωραΐτης).