Βαθμολογία

Ο Ηρακλής πήρε την λαρισινή μονομαχία

Νίκη με σκορ 1-0 πήρε ο Ηρακλής Λάρισας στο παιχνίδι που είχε έντονο το λαρισινό ενδιαφέρον απέναντι στον Απόλλωνα, καθώς πρόκειται για μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ιστορικά σωματεία της πόλης. Το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν δυνατό με τον Απόλλωνα να κοιτάει στα μάτια τον αντίπαλο του και να χάνει αρκετές ευκαιρίες να σημειώσει κάποιο τέρμα.

Τελικά, στο 62’ μετά από μια προσπάθεια του Κουρούμαλου, ο Φιλίππου που βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι, κατάφερε να γράψει το 1-0 και να χαρίσει με αυτόν τον τρόπο το τρίποντο στην ομάδα του. Από εκεί και πέρα, ο Απόλλωνας πίεσε για να πάρει κάτι περισσότερο από την αναμέτρηση, αλλά δεν κατάφερε και πολλά με το σκορ να παραμένει ως το τέλος του παιχνιδιού.

Ηρακλής Λάρισας(Τάκης Παραφέστας): Μαγαζιώτης, Βάσσος, Κασνακούδης, Τσέλιγκας, Μέκρας, Ντελόπουλος, Σάββας, Ζιούστης, Χατζής(70’ Μπέης), Κουρούμαλος, Φιλίππου(80’ Κόλλιας).

Απόλλων Λάρισας(Κώστας Τσότσος): Μπακαρός, Σούλι, Μαρσέλο, Εμμανουήλ, Πρίφτης, Παππάς, Κολοβός, Γερονάτσιος(55’ Βακαλάς), Καρβούνης, Αντωνόπουλος, Παπαδάμος(80’ Σάλα).