Βαθμολογία

Δίκαιη νίκη για το Καλοχώρι

Νίκη με σκορ 1-0 πήρε η Αναγέννηση Καλοχωρίου, μέσα στην έδρα της κόντρα στην ΑΕΔ Νίκαιας και συνεχίζει να έχει ελπίδες αναφορικά με την παραμονή της. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο παιχνίδι και κατάφεραν να ελέγξουν τον ρυθμό του αγώνα και να κερδίσουν έτσι μια Νίκαια που έμεινε μακριά από τον καλό της εαυτό.

Στο 25’ και στο 38’ ο Λιούσκας έχασε μοναδικές ευκαιρίες να σκοράρει, όταν βγήκε τετ α τετ αλλά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Τελικά, στο 40’ ο Σαΐτης έκανε το 1-0 με πλασέ στην περιοχή, μετά από πάσα του Σαμπάνη. Στο δεύτερο μέρος μάλιστα, το Καλοχώρι θα μπορούσε να πετύχει κι άλλο γκολ, όταν ο Λιούσκας κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Λίτσιος έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Αναγέννηση Καλοχωρίου(Βαγγέλης Μπρισίμης): Μαρδάνης, Σαμαράς(75’ Γκόντολος), Μάρκου, Καραΐσκος, Λίτσιος, Καπετάνι, Σπυρόπουλος(85’ Χατζηγιάννης), Έξαρχος, Σαμπάνης(78’ Κοτρώνης), Σαΐτης, Λιούσκας.

ΑΕΔ Νίκαιας(Μίλτος Ζιάκας): Τζουβάρας, Καραμπούζης, Χονδρονάσιος, Ανδρέου, Ψαρούλης, Μπακαρτζής, Στατήρης, Σβερκούλης, Νούσιος(65’ Γκατζούλης), Χριστοδούλου, Χρηστίδης.