Βαθμολογία

Πεντάρα παραμονής για τον Παραπόταμο

Νίκη με σκορ 5-2 κατάφερε να πάρει ο Κεραυνός Παραποτάμου, απέναντι στην Δόξα Βλαχογιαννίου, που στο συγκεκριμένο παιχνίδι, μάλλον σκεφτόταν περισσότερο τον επερχόμενο τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣΛ. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι, είχαν τον Αλνταουάσα σε τρελά κέφια και έτσι με δύο δικά του γκολ κατάφεραν να προηγούνται από το ημίχρονο με σκορ 2-1.

Συγκεκριμένα, στο 12ο λεπτό ο Αλνταουάσα από την μικρή περιοχή έκανε το 1-0, βάζοντας μπροστά την ομάδα του Παραποτάμου. Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν, όταν στο 18’ ο Φαρμάκας βρήκε με ωραία σέντρα τον Ξεφτέρη που έκανε το 1-1, αλλά δύο λεπτά αργότερα, ο Αλνταουάσα πέτυχε και δεύτερο τέρμα, κάνοντας το 2-1.

Στο δεύτερο μέρος, ήρθε η σειρά του Άρη Καπετάνιου να πάρει το όπλο του, καθώς με τρία δικά του γκολ οι γηπεδούχοι έφτασαν σε αυτήν την μεγάλη νίκη. Συγκεκριμένα, στο 55’ ο πολυτάλαντος επιθετικός κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος κάνοντας το 3-1, ενώ πέντε λεπτά αργότερα έκανε το 4-1 μετά από πάσα του Τριαντάφυλλου Σερίφη. Στο 72’ ο Παραπόταμος πέτυχε και πέμπτο γκολ, όταν ο Σαΐτης βρήκε τον Καπετάνιο, που σκόραρε και πάλι κάνοντας το 5-1, ενώ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν απλώς να μειώσουν στο 80’ με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Λιόλιος.

Κεραυνός Παραποτάμου(Ζήσης Ζιάγκας): Ζήκος, Ζυγουροδήμος, Καραούλης, Αμπνταλουάσα, Ναΐμ, Δαλακώνης, Κανταρίνος Θ., Σαΐτης Σ.(75’ Αβραμούλης), Κουκουτσέλος(65’ Βασίλεβ), Σερίφης Τρ.(73’ Πάσχος), Καπετάνιος.

Δόξα Βλαχογιαννίου(Νίκος Φακίτσας): Βακουφτσής, Αθανασούλης(60’ Τσάτσος), Κόκκας, Καρατζιώλης, Ιωαννίδης(46’ Αλεξίου), Μήσιος Ν.(46’ Βλιώρας), Λιόλιος, Μήσιος Δ., Σεΐζης, Φαρμάκας, Ξεφτέρης.