Βαθμολογία

Το πήρε από το πρώτο μέρος ο Σμόλικας

Από το πρώτο μέρος κατάφερε να πετύχει τρία γκολ και να φτάσει στην νίκη με σκορ 1-3 ο Σμόλικας Φαλάνης, που με αυτό το σκορ κέρδισε μέσα στα Καλύβια την ομάδα του Ολύμπου/Μύτικα και σιγουρεύει όλο και περισσότερο την υπόθεση της παραμονής.

Οι φιλοξενούμενοι, κατάφεραν να πετύχουν γκολ με την συμπλήρωση του πρώτου δεκάλεπτου, όταν ο Δάσσιος με προβολή από κοντά έκανε το 0-1. Στο 25’ ο Τσιρόπουλος με γυριστό σουτ, από το ύψος περίπου του πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, κάνοντας το 0-2, ενώ ο ίδιος παίκτης πέτυχε και τρίτο γκολ, δέκα λεπτά αργότερα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, που κέρδισε ο ίδιος, κάνοντας το 0-3, που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Τέλος, το μόνο που κατάφεραν να κάνουν οι γηπεδούχοι ήταν να πετύχουν το γκολ της τιμής στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 60ο λεπτό., ενώ ο Σμόλικας τελείωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε ο Δάσσιος.

Σμόλικας Φαλάνης(Νίκος Γκαλίτσιος): Γραβάνης, Λιανός, Δολιάνης, Νεστορίδης, Ρούμπος, Κολοβός, Τανάγιας Χρ.(70’ Θάνος), Κόκρας(60’ Μανδραβέλης), Τσιρόπουλος(85’ Λιάκος), Μπαρούτας, Δάσσιος.