Βαθμολογία

Στο τέλος καθάρισε το Αβέρωφ

Νίκη με σκορ 1-2 πήρε μέσα στο Αργυροπούλι το Αβέρωφ, που κέρδισε την τοπική Δόξα και συνεχίζει να βρίσκεται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογία στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία. Η ομάδα της Λάρισας, ήταν αυτήν που ευτύχησε να προηγηθεί, για να ισοφαρίσουν στην συνέχεια οι γηπεδούχοι, ενώ αξιοσημείωτο είναι το ότι οι φιλοξενούμενοι πήραν την νίκη στο τελευταίο λεπτό.

Συγκεκριμένα, οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Αλεξούλη, άνοιξαν το σκορ στο 30ο λεπτό, όταν ο Ταρταμπούκας, με σουτ έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι, παρά το γεγονός ότι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο, καθώς λίγο μετά αποβλήθηκε ο Χατζής με απευθείας κόκκινη κάρτα ως τελευταίος αμυνόμενος, κατάφεραν να ισορροπήσουν και να φτάσουν στο γκολ, όταν στο 42’ ο Γκατζούλης μετά από κόρνερ έκανε το 1-1.

Τελικά, η τύχη χαμογέλασε για την ομάδα της Λάρισας, αφού το Αργυροπούλι έχασε κι άλλον παίκτη, αυτήν την φορά λόγω τραυματισμού, καθώς ο Μάρκου που είχε μπει στο παιχνίδι ως αλλαγή τραυματίστηκε και πέρασε εκτός στο 80’ με την ομάδα του να έχει κάνει όλες τις αλλαγές της. Έτσι, στο 90ο λεπτό ο Ταρταμπούκας βρήκε τον Νινόπουλο και αυτός κατάφερε να κάνει το 1-2 που έμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Δόξα Αργυροπουλίου(Κώστας Τσιάγκος): Μπαχτσεβάνος, Μπαχτσεβάνος, Σουλιώτης, Σκούπρας, Μεσημέρης, Χατζής, Κόκκορας, Γκατζούλης(70’ Μπούρας), Τσούτσας(60’ Τζανέκας), Τσιάγκος, Ντιντόκας(40’ Μάρκου).

ΠΑΟΛ Αβέρωφ(Γιάννης Αλεξούλης): Κυρανούδης, Κλεισιάρης, Καφφές, Περδίκης, Μιχαήλ, Βαΐτσης, Καψάλης, Μητρακούλης(75’ Τσαντζαλής), Κίτσιος(55’ Νινόπουλος), Μπάρδας(80’ Λισγάρας), Ταρταμπούκας.