Βαθμολογία

Άλωσε τα Φάρσαλα ο Φιλοκτήτης

Νίκη με σκορ 0-1 κατάφερε να πάρει ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας, απέναντι στον Αχιλλέα Φαρσάλων και να φύγει από την πόλη των Φαρσάλων με το τρίποντο της νίκης στις αποσκευές του. Το παιχνίδι, σε γενικές γραμμές δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο.

Ο Αχιλλέας, είχε μια ελαφρά υπεροχή, ωστόσο η ομάδα της Μελιβοίας έπαιξε με αντεπιθέσεις και κατάφερε να πετύχει το γκολ, που της έδωσε την νίκη. Στο 12ο μόλις λεπτό, απείλησε ο Φιλοκτήτης, όταν μια κεφαλιά του Κατσιάνου, σταμάτησε στο δοκάρι. Τελικά, το γκολ ήρθε στο δεύτερο μέρος, όταν στο 61ο λεπτό ο Λάιος με σουτ από κοντά έγραψε το 0-1.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η ομάδα των παραλίων, είχε ευκαιρίες να πετύχει κι άλλα γκολ, στο 68’ με τον Λάιο και στο 75’ με τον Τσένο, αλλά οι προσπάθειες των δύο ποδοσφαιριστών δεν απέφεραν καρπούς, ενώ να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι τερμάτισαν το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο, καθώς αποβλήθηκε στο 89’ ο Πατσιούρας με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Αχιλλέας Φαρσάλων(Μάκης Τριανταφυλλόπουλος): Κουτσουκέρας, Πατσιούρας, Τσανάκας, Μαργαριτόπουλος, Λυμπέρης, Μακρής(80’ Ξυνογαλάς), Γκατζόγιας, Αντωνιάδης, Μπένος, Τσούτσας, Θεοχάρης(60’ Παπαγεωργίου).

Φιλοκτήτης Μελιβοίας(Δημήτρης Τσέτσιλας): Γεωργούλας, Πλατσάς, Πενίκης, Κατσιάνος, Σελήνης, Κοιλούκος, Κορδαλής, Σενκάι(80’ Παπαηλίας), Γκουντάρας(75’ Ντούμος), Τσένος, Λάιος.