Βαθμολογία

Ήττα για τον Δωτιέα στις καθυστερήσεις

Α.Ο. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - Α.Ο. ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ 2-1

Ο Δωτιέας Αγιάς αν και βρέθηκε μπροστά στο σκορ στο ματς με τον ΑΟΚ, τελικά γνώρισε την ήτα με σκορ 2-1 σε ένα ματς που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Μητρόπολης. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα της Λάρισας θα ψάξει τους βαθμούς στα επόμενα ματς ώστε να καταφέρει να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία.

To φιλμ του αγώνα

7' Φάουλ από αριστερά εκτελεί ο Λώττας, προς στιγμή διώχνουν οι αμυντικοί αλλά η μπάλα στρώνεται στον Κατσίκη και με δυνατό σουτ κάνει το 0-1.

12' Σέντρα από τον Τσέλιο, η μπάλα στον Μεσιακάρη που προσπαθεί να ψιλοκρεμάσει τον Μάλτζαρη αλλά αυτός αποκρούει την μπάλα, στην επαναφορά ο Μεσιακάρης κάνει το σουτ για να μπλοκάρει ο Μάλτζαρης.

17' Φάουλ από τα δεξιά εκτελεί ο Μεσιακάρης, καλά εκτελεσμένο ο Τσιανάκας την διώχνει σε κόρνερ. Κόρνερ εκτελεί ο Μεσιακάρης περνάει η μπάλα από όλους και ο Μίλκοβιτς σε κενό τέρμα δεν μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

22' Καλό σουτ του Πετρουζέλη μπλοκάρει ο Τάτσιος 26' Σουτ του Μίλκοβιτς αποκρούει δύσκολα ο Μάλτζαρης.

30' Φάουλ εκτελεί ο Τσέλιος, πίσω κεφαλιά από το Μεσιακάρη κοντράρει σε αμυντικό η μπάλα, κόρνερ. 32' Πολύ καλό σουτ του Πετρουζέλη με γροθιές ο Τάτσιος αποκρούει την μπάλα.

41' Ο Λώττας τσιμπάει την μπάλα, ο Κούρκουλας που τον μαρκάρει τον ανατρέπει, ο διαιτητής λέει συνεχίζεται η φάση με τον Τσατσαλίδη να μπαίνει στην φάση και το σουτ του να περνάει δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Τάτσιου. Κίτρινη κάρτα στον Κούρκουλα για το μαρκάρισμα πριν στον Τσατσαλίδη.

46' Καλό σουτ του Μίλκοβιτς αλλά ο Τσανάκας τον κοντράρει και βγάζει την μπάλα σε κόρνερ. 58' Ο Τσατσαλίδης τροφοδοτεί με κάθετη μπαλιά τον Κατσίκη, η μπάλα κολλάει στην λάσπη και ενώ είναι σε προφανή θέση για γκολ δεν μπορεί να σουτάρει.

78' Κόρνερ εκτελεί ο ΑΟΚ, ο Παπαευαγγέλου γεμίζει με κεφαλιά και η μπάλα βρίσκει το χέρι του Τσανάκα. Πέναλτι δείχνει ο διαιτητής με τον Τσιρογιάννη να εκτελεί και να κάνει το 1-1.

82' Μπαλιά από τον Μεσιακάρη, οι αμυντικοί νομίζουνε σε οφσάιντ ο Παπάς όμως βγαίνει τετ Α τετ με τον Μάλτζαρη αλλά το σουτ είναι χαλαρό και μπλοκάρει ο Μάλτζαρης.

90+2' Ανεκμετάλλευτη σέντρα του Μίλκοβιτς που πέρασε από όλους.

90+4' Ο Μίλκοβιτς κινείτε από δεξιά επιχειρεί να κάνει την σέντρα αλλά ο Τσανάκας τον ανακόβει. Κόρνερ, που εκτελεί ο Μίλκοβιτς και ο Τσιρογιάννης προ του Τσιλούλη με κεφαλιά κάνει το 2-1.

Α.Ο. Καρδίτσας (Σάκης Τίκας): Τάτσιος, Θυμιόπουλος, Καβαλάρης (65’ Κανιούρας), Κωνσταντινίδης, Κούρκουλας, Τσέλιος, Παπαευαγγέλου, Παππάς, Τσιρογιάννης, Μεσιακάρης (83’ Τζοβάρας), Μίλκοβιτς.

Α.Ο. Δωτιέας Αγιάς (Σωτήρης Αντωνίου): Μάλτζαρης, Τσιλούλης, Γούτος, Τσανάκας, Γκαλίτσιος, Πετρουζέλης, Τσατσαλίδης, Ντακούλας, Βαλαώρας (90’ Ριζούλης, Λώττας (88’ Νταγιάντας) , Κατσίκης (75’ Τσιρογιάννης).

Κίτρινες κάρτες αντίκρισαν οι Μεσιακάρης στο 33', Κούρκουλας στο 41’, Κωνσταντινίδη στο 43', Παπαευαγγέλου στο 81' και Τσιρογιάννης στο 87', για τον ΑΟΚ, ενώ για τον Δωτιέα ο Γούτος στο 18', ο Τσιανάκας στο 21' ο Τσατσαλίδης στο 68' και ο Γκαλίτσιος στο 78’. Γούτος και Τσατσαλίδης συμπληρώσανε 4 κίτρινες κάρτες και χάνουν το επόμενο παιχνίδι με την Λαμία.

Άριστη η διαιτησία από τον κ. Μυριούνης Νίκο και τους βοηθούς του.

*Στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λάρισας διακομίστηκε ο Τσιανάκας μετά το τέλος του αγώνα. Ο τραυματισμός δεν εμπνέει καμία ανησυχία καθώς σε μια φάση στο 1ο ημίχρονο τραυματίστηκε στα χείλια(σχίσιμο εσωτερικό) και μάλλον θα τοποθετηθούν ράμματα.