Βαθμολογία

Ο Οικονόμος απώλεσε βαθμούς απέναντι στην μαχητική Κρανούλα

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ - ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ (2-2)

Ο Οικονόμος απώλεσε βαθμούς μέσα στο γήπεδό του, παραχωρώντας ισοπαλία στη Δόξα Κρανούλας με σκορ 2-2 κατά την αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Του Γιώργου Μπαμπάλη

Οι παίχτες του Κώστα Κατσάρα δεν ήταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας να αντιμετωπίσουν ένα δυνατό και αρκετά μαχητικό αντίπαλο συγκρότημα, που με τη γενική του εμφάνιση έδειξε πως ήλθε στην Τσαριτσάνη, πιστεύοντας και επιδιώκοντας το θετικό αποτέλεσμα, κάτι που πέτυχε με δίκαιο και καθαρό τρόπο, παλεύοντας από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό της συνάντησης.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, με εμφανώς ανεβασμένη ψυχολογία, πιέζοντας και απειλώντας τον Οικονόμο, οι παίχτες του οποίου δεν έβρισκαν τρόπο αντίδρασης, μένοντας μάλιστα πίσω στο σκορ από το 26ο λεπτό και ακολουθώντας μέχρι το 45΄ το ρυθμό του αντίπαλου συγκροτήματος.

Η εικόνα της επανάληψης ήταν εντελώς διαφορετική, με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι και να δημιουργούν ευκαιρίες για γκολ. Το 1-1 ήλθε στο 56΄, αξιοποιώντας  η Τσαριτσάνη ακόμη πιο πολύ την υπεροχή της και παίρνοντας προβάδισμα στο σκορ από το 74΄, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να διατηρήσει το υπέρ της αποτέλεσμα μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή, αφού στις καθυστερήσεις του αγώνα (στο 91΄) οι φιλοξενούμενοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα, παίρνοντας τελικά ότι δικαιούνταν, με βάση την προσπάθεια που κατέβαλαν και την απόδοσή τους στο γήπεδο.

Το σκορ (0-1) άνοιξε ο Τάτσης με κεφαλιά στο 26΄ ύστερα από κόρνερ που εκτέλεσε ο Χατζής. Στο 56΄ ο Κωστούλας ισοφάρισε με πλασέ σε 1-1, μετά από σέντρα που δέχθηκε από τον Πρικάκη, από πλάγια θέση. Ο Κουμπούρας έδωσε στο 74΄ το προβάδισμα στο σκορ για λογαριασμό των γηπεδούχων, πετυχαίνοντας το 2-1 με καρφωτή κεφαλιά, ύστερα από πλάγιο που εκτέλεσε ο Κουλτσιάκης και η μπάλα έφθασε στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας, αξιοποιώντας την ευκαιρία ο κεντρικός αμυντικός της Τσαριτσάνης.

Οι παίχτες της Κρανούλας δεν πτοήθηκαν από την πίεση και την υπεροχή του Οικονόμου, αντιδρώντας και καταφέρνοντας να σημειώσουν το 2-2 στο 91΄ με κεφαλιά του Σκλιβανίτη ύστερα από σέντρα του Νάσιου. Στη φάση αυτή ο Κολιός δεν πρόλαβε με υπερένταση τους σώματός του να διώξει τη μπάλα πάνω από τη γραμμή της εστίας του Γούπου.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κώστας Κατσάρας): Γούπος, Παναγιώτου Δ., Καρακώστας, Κολιός, Κουμπούρας, Κουρδής, Παπαγεωργίου (46΄ Κουλτσιάκης), Σκλάβος, Κωστούλας (63΄ Γκουντρουμπής), Χάμος, Πρικάκης (83΄ Σιαφαρίκας).

ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ (Ανέστης Ζώης): Αρχοντάκης, Γιαννούσης, Ασωνίτης, Διαμαντής, Νασιούλης (84΄ Μπαγιάς), Γκόλιας, Νάσιος, Τάτσης (29΄ λ.τ. Μαρμούτας, 80΄ Σκλιβανίτης), Τσουμάνης, Γκέκας, Χατζής.

Διαιτητές της συνάντησης ήταν οι κ Κουκουλάς Παναγιώτης, Λιάρης Ιωάννης και Κούλα Χουσεϊν (Μακεδονίας). Την κίτρινη κάρτα  δέχθηκαν οι Καρακώστας, Κολιός, Σκλάβος και Κωστούλας από την ομάδα του Οικονόμου και οι Διαμαντής, Γκόλιας, Τσουμάνης και Χατζής από τη Δόξα Κρανούλας.