Βαθμολογία

Τέλος ο Παπαδόπουλος από την Παναχαϊκή

Η ήττα από τον Φωστήρα οδηγεί τον Νίκο Παπαδόπουλο στην πόρτα της εξόδου από την Παναχαϊκή. Ο έμπειρος προπονητής αμέσως μετά το άσχημο αποτέλεσμα ανακοίνωσε στους παίκτες πως αποχωρεί από τους Πατρινούς αφού θα υποβάλει την παραίτησή του. Ο Παπαδόπουλος λίγο αργότερα έκανε την απόφασή του γνωστή και στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε...

«Η ομάδα είναι εκτός στόχων και παραιτούμε από τον πάγκο, είναι μια απόφαση που είχαμε πάρει μετά το ματς στο Αίγιο. Από την 1η μέρα που ήρθα εδώ προσπάθησα να δουλέψω στο 100% και τα έχω καλά με τον εαυτό μου, αλλά δυστυχώς, όταν γεμίζαμε την καρδάρα με το γάλα, κάτι συνέβαινε και τη χύναμε», τόνισε αρχικά.

Παράλληλα πρόσθεσε: «Έχω και εγώ μερίδιο ευθύνης και εγώ και οι παίκτες μου, αλλά δεν φταίμε μόνο εμείς. Ευχαριστώ πολύ τους παίκτες μου, τους συνεργάτες μου Αμανατίδη και Κιούπη, τον Γιώργο Κόλτζο, τον Κώστα Γερόλυμο και τον γιατρό Χρήστο Τσαρτόλια αλλά και τον πρόεδρο που μου έδωσε τη δυνατότητα να δουλέψω στην Παναχαϊκή. Ίσως στο μέλλον ξανασυναντηθούμε».